Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC: Derrick Lewis was blij met verlies Alistair Overeem

UFC: Derrick Lewis was blij met verlies Alistair Overeem

UFC: Derrick Lewis was blij met verlies Alistair Overeem

Derrick Lewis heeft onthuld dat hij best blij was te zien dat Alistair Overeem door Jairzinho Rozenstruik verslagen werd tijdens UFC Washington.

In de laatste paar seconden van de wedstrijd tussen de Nederlandse MMA-legende Overeem en de Surinaamse Rozenstruik, lanceerde laatst genoemde een vernietigende stoot die de lip van Overeem deed exploderen.

ZIE OOK >> Rozenstruik deelt brute knock-out op tegen Overeem

Hoewel hij niet echt op te veel details inging, maakte Derrick Lewis in een recente aflevering van UFC Unfiltered duidelijk dat hij niet zo diepbedroefd was over het feit dat Overeem verslagen werd door Rozenstruik. “Ik ben blij dat Overeem op zijn lazer heeft gehad”, zei hij.

Tegen elkaar

In november 2018 wilde Overeem het tegen Lewis opnemen, maar het gevecht kwam nooit tot stand. Overeem zei destijds op zijn beurt: “We hebben nog nooit gevochten en hij staat hoger. Ik heb zeker een appeltje te schillen met Francis Ngannou en ik twijfel er niet aan dat dat ongetwijfeld ooit zal gebeuren. “

“Maar voor mij is Derrick Lewis aantrekkelijker vanwege die twee redenen: ik heb niet eerder tegen hem gevochten, dat is nummer één, en hij staat hoger in de rangschikking.” Het valt nog te bezien of de UFC dit gevecht nog steeds eens zal boeken, maar gezien het onvoorspelbare karakter van de zwaargewicht divisie, is het zeker een mogelijkheid.

Bekijk ook

UFC-vechters in actie tijdens groot MMA-event Antwerpen

Op 3 april vindt in de Forest National-Vorst Nationaal Arena in Brussel

Vader van Khabib nodigt Conor McGregor uit om naar Dagestan te komen

Khabib Nurmagomedov legt zwakke plek Conor McGregor bloot

Zij staan nog elke dag op elkaars radar UFC sterren Khabib Nurmagomedov en Conor McGregor.

VIDEO | Alexander Emelianenko sloopt Gabriel Gonzaga tijdens RCC 2

MMA-KWAJONGEN: Aleksander Emelianenko achter de tralies

De Russische zwaargewicht MMA-vechter moet even brommen