UFC Baddest Motherfucker Masvidal richt zich op snelle terugkeer
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC Baddest Motherfucker Masvidal richt zich op snelle terugkeer

UFC Baddest Motherfucker Masvidal richt zich op snelle terugkeer

Jorge Masvidal richt zich op een terugkeer naar de UFC-kooi met als beoogde tegenstanders Colby Covington en Nick Diaz. De houder van de UFC Baddest Motherfucker (BMF) titel kreeg op 24 april dit jaar een verlies voor zijn kiezen tegen kampioen Kamaru Usman.

De genoemde tegenstanders Covington en Diaz zijn geen onbekenden voor Masvidal, hij stond tegen Diaz’s broer Nate al eens in de UFC-kooi. Ooit goede vrienden, zijn Masvidal en Covington de afgelopen jaren bittere vijanden geworden. Ondanks talloze oproepen van beide partijen, hebben de twee nooit ingestemd met een UFC-gevecht.

Bruut gevecht

Diaz Broer Nate en Masvidal streden om de UFC BMF titel, waar Nate letterlijk tot pulp geslagen werd. De ringarts greep in en de wedstrijd werd gestaakt. Masvidal hoopt in oktober of november tegen Diaz of Covington te vechten voor zijn terugkeer, vertelde zijn manager aan MMA-verslaggever Ariel Helwani.

Masvidal heeft een relatief bescheiden professioneel record van 35-15, maar veranderde van de ene op de andere dag in een superster toen hij Ben Askren uitschakelde met een vliegende knie vijf seconden in hun gevecht in 2019.

Bekijk ook

UFC knokker Nate Diaz klaagt: ‘Ik wil vechten’

Diaz is lid van de UFC-selectie sinds 2007

‘Rico tegen Jamal de BESTE partij om te maken’ (video)

Er is al veel gezegd en geschreven over de rivaliteit tussen Verhoeven en Ben Saddik.

Snelle actie! Scheids voorkomt bloedbad na ‘KO’ (video)

Een geluk dat de scheids goed bij zijn positieven was

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page