UFC's 'Baddest Motherfucker' Jorge Masvidal: 'Ik kom iemand afmaken' - Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC’s ‘Baddest Motherfucker’ Jorge Masvidal: ‘Ik kom iemand afmaken’

UFC’s ‘Baddest Motherfucker’ Jorge Masvidal: ‘Ik kom iemand afmaken’

UFC's 'Baddest Motherfucker' Jorge Masvidal mikt op terugkeer

Jorge Masvidal, de UFC Baddest Motherfucker titelhouder wil in de tweede helft van 2021 terugkeren naar de UFC-Octagon. De van oudsher straatvechter heeft een doel en dat is een kans op de weltergewicht titel maar eerst wil hij doorstoten in de rankings.

,,Wie in de top vijf van november of oktober staat, dat is degene waar ik achteraan ga”, vertelde Masvidal aan verslaggevers. Voorafgaand aan het debuut van zijn blote vuist MMA-organisatie Gamebred Fighting Championship, welke vannacht plaatsvindt op de Biloxi Gemeenschapscentrum in Biloxi, Mississippi.

Toen hem werd gevraagd naar de laatste overwinning van Leon Edwards op Nate Diaz bij UFC 264, nam Masvidal geen blad voor de mond. Vooral het optreden waarbij Edwards in de laatste minuut bijna de naast de overwinning greep nadat hij werd opgeschrikt door een actie van Diaz.

Geen afmaker

,,Het was een goed gevecht, een goede prestatie, dacht ik. Leon doet wat hij doet en hij blijft vragen om meer geld en meer dingen, maar hij is geen afmaker. Hij is geen vechter'”, zei Masvidal. ,,Hij won gelukkig en hij was niet bereid om zichzelf in gevaar te brengen en die finishes te behalen. Daarom denk ik niet dat hij zich in de positie bevindt waarin hij wil zijn, omdat hij niet elke seconde van elke minuut vecht.”

Desalniettemin behoorde Edwards tot de lijst die door Masvidal werd onderhouden over wie zijn volgende tegenstander zou kunnen zijn. Een lijst waarop ook beide Diaz-broers, Nick en Nate, stonden. Al het bovenstaande,” zei Masvidal. ,,Wie er in oktober of november beschikbaar is als ik terugkom, dat is degene waar ik voor ga. Wie het ook is.”

Bekijk ook

Sportscholen open tot 8 uur ’s avonds! ‘Essentiële sector’

De sluiting is niet alleen een doorn in het oog van de sportschoolhouders

VIDEO! Kickbokser (15) overlijdt tijdens toernooi

Toch werd er besloten hem door te laten vechten.

Koekje van eigen deeg! UFC’er Jon Jones flink aangepakt

Soms kom je je gelijke tegen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page