UFC Baas White spreekt over Francis Ngannou en het event in London morgen MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC Baas White spreekt over Francis Ngannou en het event in London morgen

UFC Baas White spreekt over Francis Ngannou en het event in London morgen

UFC-president Dana White hoopt na zijn knieoperatie om de tafel te gaan met zwaargewicht kampioen Francis Ngannou. Ngannou liep een knieblessure op voorafgaand aan zijn succesvolle titelverdediging tegen Cyryl Gane tijdens UFC 270 in januari.

,,Ik kwam daar gisteren pas achter, maar ja, blijkbaar een knieoperatie", vertelde White aan MMA Fighting. ,,We zullen hoe dat verloopt, en hopelijk kunnen we met hem samenkomen als we thuiskomen.” Nu Ngannou naar verluidt vrijdag onder het mes gaat, hoopt White die hekken te herstellen wanneer hij terugkeert van het UFC London-evenement van dit weekend.

Bovendien gaf White een preview van het evenement van zaterdag in de O2 Arena, het gevecht tussen Alexander Volkov en Tom Aspinall. De Russische Volkov had nogal wat moeite om van zijn land naar Londen te reizen en deed 24 uur over een tripje van normaliter 4 uur.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws