Jake Paul over MMA-vechten en oorlog met UFC-baas White (video) Nieuws
Nieuws

Jake Paul over MMA-vechten en oorlog met UFC-baas White (video)

Jake Paul over MMA-vechten en oorlog met UFC-baas White (video)

Jake Paul heeft al laten zien dat hij een ster kan worden in het boksen. Nu wil hij dit ook doen in het MMA-vechten zonder enige professionele ervaring. Er liggen zelfs al wat aanbiedingen op de plank, waaronder een bij Eagle FC. De organisatie van voormalig UFC-kampioen Khabib Nurmagomedov.

Sinds zijn meest recente overwinning, een KO op voormalig UFC-kampioen Tyron Woodley, hint Paul op de overstap naar MMA. Terwijl hij die hints liet vallen, daagde hij UFC-ster Jorge Masvidal uit. Ook voerde Paul zijn oorlog met met UFC-president Dana White op. Nu Paul zijn aandacht verlegt naar kooigevechten, zou het geen verrassing moeten zijn dat een aantal organisaties de populaire influencer graag willen binnenhalen.

Fikse ruzie

Onlangs dus ook Eagle FC van Khabib. Voormalig kampioen Khabib zelf zei dat Paul een aanbod op tafel had liggen van zijn startende organisatie. Maar dat ze op zijn antwoord wachtten. Echter zijn er meer kapers op de kust waarvan de UFC en voorlopig geen van zal zijn. Sterker nog Paul heeft fikse ruzie met White de grote baas van de organisatie.

Recentelijk verwierf Paul een groot aantal aandelen in de UFC, maakte een video waarin hij White belachelijk maakte. Daarover zegt Paul dat deze dit verdient omdat hij zijn vechters uitknipt als rijpe citroenen en te weinig betaald. In een interview gisteren die je hierboven kunt bekijken dot Paul uit de doeken hoe hij er in staat.

Het productiebedrijf van Paul - Most Valuable Promotions - is echter verhuisd om dat gerucht te vernietigen. Hoewel ze onthulden dat Paul andere aanbiedingen had ontvangen om in MMA te vechten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws