Ciryl Gane vs. Alexander Volkov headliner op UFC Fight Night Nieuws
Nieuws

Ciryl Gane vs. Alexander Volkov headliner op UFC Fight Night

Ciryl Gane vs. Alexander Volkov headliner op UFC Fight Night

Ciryl Gane vs. Alexander Volkov zullen in juni de headliner van UFC Fight Night op 26 juni verzorgen. Het evenement heeft nog geen aangekondigde locatie.

Een potentiële titel eliminatie gevecht in de zwaargewicht divisie tussen Gane en Volkov staat op de rol voor juni. Gane en Volkov zijn overeengekomen om te vechten in een aanstaande UFC Fight Night-headliner. Het nieuws werd voor het eerst gemeld door UFC-omroeppartner ESPN. Contracten moeten nog worden ondertekend.

Sterke Rus Volkov

Gane, zal proberen om het gevecht te winnen nadat hij Jairzinho Rozenstruik had overwonnen in februari. De ongeslagen Fransman heeft tot dusver een sterke prestatie neergezet door UFC-gevechten te winnen door knock-out en submissions.

Hij zal de nummer 5-gerangschikte Volkov moeten omverwerpen als hij echter de volgende stap wil zetten, de Rus heeft er de laatste tijd op zichzelf sterk uitgezien. Volkov heeft drie van zijn laatste vier gewonnen en boekte in februari een TKO-overwinning op Alistair Overeem.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws