UFC: Alistair Overeem ziet gevecht met Jon Jones wel zitten MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC: Alistair Overeem ziet gevecht met Jon Jones wel zitten

UFC: Alistair Overeem ziet gevecht met Jon Jones wel zitten
UFC: Alistair Overeem ziet gevecht met Jon Jones wel zitten

De Nederlandse UFC ster Alistair Overeem ziet een gevecht met voormalige licht zwaargewicht kampioen Jon Jones wel zitten.

Jones stelde zijn titel vacant en maakt een stap naar de zwaargewicht divisie. Overeem ziet het wel voor zich om Jones daar te verwelkomen zo zegt hij in een interview. "Ja, ik zou het doen," zei Overeem. "Ik denk dat het een geweldig gevecht zou worden, en ik zou me vereerd voelen."

Sterke vechter

"Ik denk dat hij een geweldige aanwinst is voor de zwaargewichtdivisie", zei Overeem. "Ik ben echt opgewonden. Het is vers bloed. Ik heb met hem getraind. Hij is zeer capabel, hij is sterk, hij is goed, dus ik ben enthousiast over die ontwikkeling. "

Jones heeft nog geen mogelijke datum voor zijn overstap naar zwaargewicht. UFC-president Dana heeft wel gezegd dat het waarschijnlijk is dat Jones zal strijden om de zwaargewicht titel in zijn divisiedebuut. Ook Overeem aast op deze titel die hij in zijn lange carrière nooit won.

Voor de titel

Overeem vecht deze zaterdag tegen Augusto Sakai in Las Vegas. De 40-jarige Overeem is ervan overtuigd dat hij een overwinning of twee verwijderd kan zijn van het vechten om de titel als hij wint van de Braziliaan.

"Ik ben gefocust op de taak die voorhanden is, en met dat gezegd zijnde, moet ik me gewoon concentreren op het winnen van mijn gevechten, en daarna geloof ik dat ik zal krijgen wat ik wil."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws