UFC: Alistair Overeem ziet gevecht met Jon Jones wel zitten
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC: Alistair Overeem ziet gevecht met Jon Jones wel zitten

UFC: Alistair Overeem ziet gevecht met Jon Jones wel zitten

UFC: Alistair Overeem ziet gevecht met Jon Jones wel zitten

De Nederlandse UFC ster Alistair Overeem ziet een gevecht met voormalige licht zwaargewicht kampioen Jon Jones wel zitten.

Jones stelde zijn titel vacant en maakt een stap naar de zwaargewicht divisie. Overeem ziet het wel voor zich om Jones daar te verwelkomen zo zegt hij in een interview. “Ja, ik zou het doen,” zei Overeem. “Ik denk dat het een geweldig gevecht zou worden, en ik zou me vereerd voelen.”

Sterke vechter

“Ik denk dat hij een geweldige aanwinst is voor de zwaargewichtdivisie”, zei Overeem. “Ik ben echt opgewonden. Het is vers bloed. Ik heb met hem getraind. Hij is zeer capabel, hij is sterk, hij is goed, dus ik ben enthousiast over die ontwikkeling. “

Jones heeft nog geen mogelijke datum voor zijn overstap naar zwaargewicht. UFC-president Dana heeft wel gezegd dat het waarschijnlijk is dat Jones zal strijden om de zwaargewicht titel in zijn divisiedebuut. Ook Overeem aast op deze titel die hij in zijn lange carrière nooit won.

Voor de titel

Overeem vecht deze zaterdag tegen Augusto Sakai in Las Vegas. De 40-jarige Overeem is ervan overtuigd dat hij een overwinning of twee verwijderd kan zijn van het vechten om de titel als hij wint van de Braziliaan.

“Ik ben gefocust op de taak die voorhanden is, en met dat gezegd zijnde, moet ik me gewoon concentreren op het winnen van mijn gevechten, en daarna geloof ik dat ik zal krijgen wat ik wil.”

Bekijk ook

BREAKING! UFC’er Mike Perry tekent bij Bare Knuckle organisatie BKFC

Mike Perry, UFC-veteraan tekent een multi-fight contract bij BKFC

Rico streeft droom na! ‘Geen idee wanneer ik vecht’

Rico Verhoeven heeft een van de zwaarste gevechten uit zijn carrière achter de rug

‘Rico tegen Jamal 4e gevecht gaat er komen!’ (video)

Er kloppen veel vechters aan die een kans willen tegen Rico

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page