UFC: Alistair Overeem ziet gevecht met Jon Jones wel zitten – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC: Alistair Overeem ziet gevecht met Jon Jones wel zitten

UFC: Alistair Overeem ziet gevecht met Jon Jones wel zitten

UFC: Alistair Overeem ziet gevecht met Jon Jones wel zitten

De Nederlandse UFC ster Alistair Overeem ziet een gevecht met voormalige licht zwaargewicht kampioen Jon Jones wel zitten.

Jones stelde zijn titel vacant en maakt een stap naar de zwaargewicht divisie. Overeem ziet het wel voor zich om Jones daar te verwelkomen zo zegt hij in een interview. “Ja, ik zou het doen,” zei Overeem. “Ik denk dat het een geweldig gevecht zou worden, en ik zou me vereerd voelen.”

Sterke vechter

“Ik denk dat hij een geweldige aanwinst is voor de zwaargewichtdivisie”, zei Overeem. “Ik ben echt opgewonden. Het is vers bloed. Ik heb met hem getraind. Hij is zeer capabel, hij is sterk, hij is goed, dus ik ben enthousiast over die ontwikkeling. “

Jones heeft nog geen mogelijke datum voor zijn overstap naar zwaargewicht. UFC-president Dana heeft wel gezegd dat het waarschijnlijk is dat Jones zal strijden om de zwaargewicht titel in zijn divisiedebuut. Ook Overeem aast op deze titel die hij in zijn lange carrière nooit won.

Voor de titel

Overeem vecht deze zaterdag tegen Augusto Sakai in Las Vegas. De 40-jarige Overeem is ervan overtuigd dat hij een overwinning of twee verwijderd kan zijn van het vechten om de titel als hij wint van de Braziliaan.

“Ik ben gefocust op de taak die voorhanden is, en met dat gezegd zijnde, moet ik me gewoon concentreren op het winnen van mijn gevechten, en daarna geloof ik dat ik zal krijgen wat ik wil.”

Bekijk ook

‘Motherf*cker’: Autodief GEMEPT door UFC’er Derrick Lewis

De vechter moest in actie komen om te voorkomen dat een man in zijn auto in zou breken.

Spoedje: Fury vs. Wilder 3 op 24 juli in Las Vegas

Bob Arum, bokspromotor zegt dat Top Rank het Allegiant Stadium in Las Vegas heeft gereserveerd voor een derde Fury versus Wilder clash

Glory kampioen Alex Pereira geeft wereldtitel op

Alex Pereira en Artem Vakhitov zullen op 17 juli een herkansing met elkaar aangaan

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page