Topvechter wil Conor McGregor uit UFC rankings laten halen – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Topvechter wil Conor McGregor uit UFC rankings laten halen

Topvechter wil Conor McGregor uit UFC rankings laten halen

Topvechter wil Conor McGregor uit UFC rankings laten halen

UFC vechter Gilbert Burns roept op om Conor McGregor te verwijderen uit de UFC-ranglijst. Gilbert Burns begrijpt niet waarom Conor McGregor nog steeds in de ranglijst staat.

Als Conor McGregor met pensioen is, waarom staat de Ier dan nog steeds op nummer 8 in de UFC-pond voor pond ranglijst staat en op nummer 4 in de UFC-lichtgewicht ranglijst? De UFC aarzelde niet om Henry Cejudo van de ranglijst te verwijderen nadat deze recentelijk met pensioen is gegaan. Dus waarom niet dezelfde regel voor McGregor afdwingen?

Dit zijn vragen die UFC weltergewicht Gilbert Burns stelt. Burns, neemt het binnenkort op tegen Kamaru Usman tijdens UFC 251. Dit event zal op 11 juli, plaatsvinden UFC Fight Island-faciliteit, Yas Island, Abu Dhabi.

Hij moet eruit

“Cejudo ging met pensioen, ze haalden hem heel snel uit de ranglijst, laten we het ook met Connor doen!” poste Burns maandag op social media. McGregor vocht voor het laatst op UFC 246, waar hij in de eerste ronde Donald Cerrone supersnel versloeg.

De suggestie van Burns om McGregor te laten verwijderen komt niet zomaar uit de lucht vallen. McGregor had commentaar op de laatste wedstrijd van Burns tegen Tyrone Woodley enkele weken geleden. Waar McGregor over zei: “Ik verveel me een beetje als ik naar het gevecht kijk. Ik ben gewoon niet enthousiast over het gevecht. Of de UFC gehoor geeft aan het verzoek van Burns is niet bekend.

Bekijk ook

‘Ik zal zegevieren’: Anthony Joshua waarschuwt Tyson Fury

Anthony Joshua heeft zijn landgenoot verteld dathij zich nergens kan verstoppen

McGregor’s manager gaat los op Poirier: ‘Wat een laffe zet’

De woordenstrijd tussen Dustin Poirier en Conor McGregor over donatie geld heeft zich uitgebreid tot de manager van McGregor

Demonische Worstelaar Jaagt World Champion de stuipen op het lijf

Hij was 'gebrand' op revanche en dat zou hij krijgen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page