Topvechter wil Conor McGregor uit UFC rankings laten halen MMA Nieuws
MMA Nieuws

Topvechter wil Conor McGregor uit UFC rankings laten halen

Topvechter wil Conor McGregor uit UFC rankings laten halen
Topvechter wil Conor McGregor uit UFC rankings laten halen

UFC vechter Gilbert Burns roept op om Conor McGregor te verwijderen uit de UFC-ranglijst. Gilbert Burns begrijpt niet waarom Conor McGregor nog steeds in de ranglijst staat.

Als Conor McGregor met pensioen is, waarom staat de Ier dan nog steeds op nummer 8 in de UFC-pond voor pond ranglijst staat en op nummer 4 in de UFC-lichtgewicht ranglijst? De UFC aarzelde niet om Henry Cejudo van de ranglijst te verwijderen nadat deze recentelijk met pensioen is gegaan. Dus waarom niet dezelfde regel voor McGregor afdwingen?

Dit zijn vragen die UFC weltergewicht Gilbert Burns stelt. Burns, neemt het binnenkort op tegen Kamaru Usman tijdens UFC 251. Dit event zal op 11 juli, plaatsvinden UFC Fight Island-faciliteit, Yas Island, Abu Dhabi.

Hij moet eruit

"Cejudo ging met pensioen, ze haalden hem heel snel uit de ranglijst, laten we het ook met Connor doen!" poste Burns maandag op social media. McGregor vocht voor het laatst op UFC 246, waar hij in de eerste ronde Donald Cerrone supersnel versloeg.

De suggestie van Burns om McGregor te laten verwijderen komt niet zomaar uit de lucht vallen. McGregor had commentaar op de laatste wedstrijd van Burns tegen Tyrone Woodley enkele weken geleden. Waar McGregor over zei: "Ik verveel me een beetje als ik naar het gevecht kijk. Ik ben gewoon niet enthousiast over het gevecht. Of de UFC gehoor geeft aan het verzoek van Burns is niet bekend.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws