OPEN WOND: Gilbert Burns neemt Tyron Woodley titelkans af MMA Nieuws
MMA Nieuws

OPEN WOND: Gilbert Burns neemt Tyron Woodley titelkans af

OPEN WOND: Gilbert Burns neemt Tyron Woodley titelkans af
OPEN WOND: Gilbert Burns neemt Tyron Woodley titelkans af

Afgelopen nacht vond UFC on ESPN 9 plaats in APEX center Las Vegas, de hoofdpartij was gepland tussen Tyron Woodley en Gilbert Burns.

UFC on ESPN 9 in APEX center Las Vegas was het eerste gevecht van de UFC in zijn eigen performance centrum. Er was geen publiek aanwezig. In het hoofdgevecht nam voormalig kampioen weltergewicht Tyron Woodley (19-4-1 MMA, 9-3-1 UFC) het op tegen Gilbert Burns (18-3 MMA, 11-3 UFC).

Woodley verloor zijn titel in maart 2019 tegen Kamaru Usman tijdens UFC 235. Woodley was een jaar uit actie en wilde een kans op de titel verdienen die Usman hem afnam. In de eerste minuut van ronde 1 ging Burns als een gelanceerde raket op Woodley af die een nare blessure aan zijn hoofd opliep.

Dominerende vechter

Van de blessure leek Woodley weinig last te hebben. Het gevecht bleef spannende momenten houden voor zowel Burns als Woodley met enkele takeldowns. Toch bleef het gevecht overal het algemeen staande.

In de laatste en vijfde ronde speelde Burns het op safe. Klaarblijkelijk had hij goed geluisterd naar zijn Nederlandse coach Henri Hooft. Geen risico in de laatste minuten. Burns domineerde de wedstrijd waardoor een UFC titelkans voor Woodley ver weg lijkt.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws