UFC vechter vloog naar Ierland Conor McGregor in elkaar te slaan Nieuws
Nieuws

UFC vechter vloog naar Ierland Conor McGregor in elkaar te slaan

UFC vechter vloog naar Ierland Conor McGregor in elkaar te slaan
UFC vechter vloog naar Ierland Conor McGregor in elkaar te slaan

Khamzat Chimaev beweert dat hij naar Ierland is gevlogen om Conor McGregor in elkaar te slaan. Maar in plaats daarvan werd aangehouden.

UFC-weltergewicht Khamzat Chimaev beweert dat hij in 2018 naar Ierland is gevlogen met als doel de voormalige UFC kampioen, Conor McGregor, aan te vallen. Destijds bereidde McGregor zich voor op een gevecht met UFC-lichtgewicht kampioen Khabib Nurmagomedov.

McGregor spaarde niets en niemand om Khabib heen op het gebied van vuilspuiterij voorafgaand aan de strijd. Chimaev, vastbesloten om de eer van Nurmagomedov te verdedigen. Vloog blijkbaar naar Ierland onder het mom van training bij McGregor.

Aangehouden

Gelukkig werd hij door de lokale autoriteiten aangehouden voordat hij de Ier in handen kon krijgen. "Eerlijk gezegd wilde ik hem in elkaar slaan", vertelde Chimaev aan verslaggever Adam Zubayraev. Veel mensen dachten dat ik hem kwam helpen om hem voor te bereiden op Khabib.

"Ik kwam daar om onze trots en eer te beschermen. Ik ging daar voor ons allemaal. Als ik niet was aangehouden, had ik misschien iets naar zijn hoofd gegooid, ik weet het niet. " Nu wil Chimaev een kans tegen McGregor in de MMA-kooi. Dat zou voor hem de absolute wraak zijn.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws