'STOP': Handdoek in de ring bij MMA-gevecht (video) MMA Nieuws
MMA Nieuws

'STOP': Handdoek in de ring bij MMA-gevecht (video)

'STOP': Handdoek in de ring bij MMA-gevecht (video)

Jacobi Jones boekte een overwinning tegen Riley Wiseman op LFA 133 door TKO in de eerste ronde gisteren. Maar het gevecht is vooral interessant vanwege de manier waarop het eindigde.

Zodra de bel ging, begonnen de twee lichtgewicht vechters met elkaar te knokken. In minder dan twee minuten had een van Jones’ statoen een grote snee op Wisemans voorhoofd geopend. Jones landde vervolgens een combinatie die eindigde met een rechtse hoek die de toen ongeslagen Wiseman liet vallen.

Stoppen dat gevecht

Terwijl Jones tegen de benen van de neergestorte Wiseman schopt om hem te dwingen op te staan, stopte scheidsrechter Oscar Martinez het gevecht om naar de enorme snee te kijken. Voordat de scheidsrechter echter een beslissing nam over de snede, gooide Wiseman's vader die in de hoek van zijn zoon stond de handdoek in de ring.

De commentatoren hadden blijkbaar een duidelijk beeld van de snede. Een van hen keek vol ontzag naar de snee en liet de opmerking achter: ,,De snede is ongelooflijk groot! Hollymolly!” Met de overwinning verbeterde het record van Jones naar 4-1 met twee finishes op zijn naam. Terwijl Wiseman een nederlaag en eerste professionele verlies moet slikken, zakt zijn record naar 2-1.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws