Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Golden Boy MMA gooit na één evenement de handdoek in de ring

Golden Boy MMA gooit na één evenement de handdoek in de ring

Golden Boy MMA gooit na één evenement de handdoek in de ring

Boks promotor Oscar De La Hoya stapte in november in de MMA-business met Golden Boy MMA.

Haar eerste event werd bekroond door de trilogie-strijd tussen Tito Ortiz en Chuck Liddell, waarbij Ortiz Liddell knock-out sloeg en zijn eerste overwinning op de UFC Hall of Famer behaalde. Sinds het eerste evenement is er geen sprake van een tweede event, op de MMA-Awards afgelopen week bevestigde Ortiz dat de organisatie op sterven na dood is.

“Ja, het is over”, zei Ortiz tegen TSN’s Aaron Bronsteter toen hem werd gevraagd of Golden Boy MMA nog steeds actief is. Ik gaf ze de kans om iets neer te zetten en het enorm te maken, maar het lukte gewoon niet. Ik deed wat ik nodig achtte om promotie te doen. Het eindigde voor mij met het krijgen van me een nieuw gevecht in de toekomst. “

Niets dan goeds

Hoewel de organisatie slechts één evenement had, zegt Tito Ortiz dat hij niets slechts kan zeggen over De La Hoya of Golden Boy MMA. Dat komt omdat hij hem een ​​kans gaf om opnieuw te vechten, wat hem op zijn beurt een contract opleverde met Combate Americas.

“Ik kan niets slechts zeggen over Oscar omdat hij me een kans heeft gegeven en daar ben ik erg dankbaar voor. Het is maar een van die dingen als promotor, je moet je huiswerk doen. ” Dat het huiswerk niet voldoende gedaan is blijkt uit het feit dat de organisatie ophoudt te bestaan.

Bekijk ook

UFC vechter is ‘fucking pissed off’ op scheidsrechter

Niet elk verlies wordt geaccepteerd door vechters die zich aan de andere kant van de ...

UFC 245 TITEL VERDEDIGINGEN: Verrassende uitslagen (video)

Tijdens UFC 245 welke plaatsvond zaterdagnacht in Las Vegas werden maar liefst drie wereldtitels verdedigd.

Amanda Nunes prolongeert wereldtitel tegen Germaine De Randamie

Tijdens UFC 245 welke gehouden werd in de T-Mobile Arena, Las Vegas Valley, Nevada, Verenigde Staten, prolongeerde Amanda Nunes haar UFC Bantam wereldtitel tegen Germaine De Randamie.