Golden Boy MMA gooit na één evenement de handdoek in de ring Nieuws
Nieuws

Golden Boy MMA gooit na één evenement de handdoek in de ring

Golden Boy MMA gooit na één evenement de handdoek in de ring
Golden Boy MMA gooit na één evenement de handdoek in de ring

Boks promotor Oscar De La Hoya stapte in november in de MMA-business met Golden Boy MMA.

Haar eerste event werd bekroond door de trilogie-strijd tussen Tito Ortiz en Chuck Liddell, waarbij Ortiz Liddell knock-out sloeg en zijn eerste overwinning op de UFC Hall of Famer behaalde. Sinds het eerste evenement is er geen sprake van een tweede event, op de MMA-Awards afgelopen week bevestigde Ortiz dat de organisatie op sterven na dood is.

"Ja, het is over", zei Ortiz tegen TSN's Aaron Bronsteter toen hem werd gevraagd of Golden Boy MMA nog steeds actief is. Ik gaf ze de kans om iets neer te zetten en het enorm te maken, maar het lukte gewoon niet. Ik deed wat ik nodig achtte om promotie te doen. Het eindigde voor mij met het krijgen van me een nieuw gevecht in de toekomst. "

Niets dan goeds

Hoewel de organisatie slechts één evenement had, zegt Tito Ortiz dat hij niets slechts kan zeggen over De La Hoya of Golden Boy MMA. Dat komt omdat hij hem een ​​kans gaf om opnieuw te vechten, wat hem op zijn beurt een contract opleverde met Combate Americas.

"Ik kan niets slechts zeggen over Oscar omdat hij me een kans heeft gegeven en daar ben ik erg dankbaar voor. Het is maar een van die dingen als promotor, je moet je huiswerk doen. " Dat het huiswerk niet voldoende gedaan is blijkt uit het feit dat de organisatie ophoudt te bestaan.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws