Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Golden Boy MMA gooit na één evenement de handdoek in de ring

Golden Boy MMA gooit na één evenement de handdoek in de ring

Golden Boy MMA gooit na één evenement de handdoek in de ring

Boks promotor Oscar De La Hoya stapte in november in de MMA-business met Golden Boy MMA.

Haar eerste event werd bekroond door de trilogie-strijd tussen Tito Ortiz en Chuck Liddell, waarbij Ortiz Liddell knock-out sloeg en zijn eerste overwinning op de UFC Hall of Famer behaalde. Sinds het eerste evenement is er geen sprake van een tweede event, op de MMA-Awards afgelopen week bevestigde Ortiz dat de organisatie op sterven na dood is.

“Ja, het is over”, zei Ortiz tegen TSN’s Aaron Bronsteter toen hem werd gevraagd of Golden Boy MMA nog steeds actief is. Ik gaf ze de kans om iets neer te zetten en het enorm te maken, maar het lukte gewoon niet. Ik deed wat ik nodig achtte om promotie te doen. Het eindigde voor mij met het krijgen van me een nieuw gevecht in de toekomst. “

Niets dan goeds

Hoewel de organisatie slechts één evenement had, zegt Tito Ortiz dat hij niets slechts kan zeggen over De La Hoya of Golden Boy MMA. Dat komt omdat hij hem een ​​kans gaf om opnieuw te vechten, wat hem op zijn beurt een contract opleverde met Combate Americas.

“Ik kan niets slechts zeggen over Oscar omdat hij me een kans heeft gegeven en daar ben ik erg dankbaar voor. Het is maar een van die dingen als promotor, je moet je huiswerk doen. ” Dat het huiswerk niet voldoende gedaan is blijkt uit het feit dat de organisatie ophoudt te bestaan.

Bekijk ook

MMA-vechter verliest vinger: Gaat toch gevecht aan

De Kroatische MMA-vechter Zoran Djodj verloor afgelopen weekend zijn pink door een oogstmachine, toch staat hij binnenkort in de kooi om te vechten.

Titelgevecht Nederlandse UFC-vechter De Randamie in gevaar?

Als het aan UFC-vechter Aspen Ladd ligt dan wordt de uitslag van haar verloren partij tegen de Nederlandse Germaine de Randamie teniet gedaan.

Nederlandse Mellony Geugjes wint MMA-partij tegen Russin

De Nederlandse Mellony Geugjes stond zaterdag 12 oktober tegenover de Russische Viktoria Sklyarova op European Beatdown 7.