Pisnijdige kooivechter Poirier dreigt de UFC te verlaten: 'Klaar mee' MMA Nieuws
MMA Nieuws

Pisnijdige kooivechter Poirier dreigt de UFC te verlaten: 'Klaar mee'

Pisnijdige kooivechter Poirier dreigt de UFC te verlaten: 'Klaar mee'

Dustin Poirier, die tot twee keer toe UFC-ster Conor McGregor versloeg, staat opnieuw op gespannen voet met UFC. De voormalig tweevoudig lichtgewicht titeluitdager eist dat zijn volgende gevecht tegen aartsrivaal in Nate Diaz te wordt geboekt

Eerder dit jaar hintte Poirier zelfs de wedstrijd, maar er is nog niets geboekt. Dit heeft kwaad bloed gezet bij de Amerikaan, zeker nu blijkt dat McGregor nog wel eens tegenover Diaz zou kunnen komen te staan voor een derde gevecht tussen de twee.

Poirier zelf houdt zijn hoop hoog om McGregor opnieuw te ontmoeten. De Amerikaan had een fantastisch 2021 met twee knock-out overwinningen op McGregor. Maar helaas slaagde hij er niet in het jaar af te sluiten met een titeloverwinning. Dit omdat hij zijn mogelijke laatste kans om het UFC-goud te veroveren tegen Charles Oliveira bij UFC 269 in rook op zag gaan.

Geef mij Conor

Na het niet kunnen winnen van de titel van Oliviera, is Poirier op zoek naar vooruitzichten die hem het meest opwinden, en McGregor staat bovenaan zijn lijst. Geen gevecht op lichtgewicht maar op welter waar ook de Ier naar toe wil die een gevecht tegen weltergewicht kampioen Kamaru Usman wel ziet zitten. Een overstap naar weltergewicht ligt zeker op tafel voor Poirier.

Dat de UFC hem in het ongewisse laat maakt Poirier pisnijdig. Hij dreigt op te stappen als er niet snel iets gebeurt. De vechter hintte zelfs naar een overstap naar WWE om te gaan show worstelen. Insiders geloven dat dit bluf poker is van Poirier om de UFC in beweging te krijgen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws