'Nooit meer KO': Oliveira wil Ferguson trainen na vernietigende nederlaag MMA Nieuws
MMA Nieuws

'Nooit meer KO': Oliveira wil Ferguson trainen na vernietigende nederlaag

'Nooit meer KO': Oliveira wil Ferguson trainen na vernietigende nederlaag

Charles Oliveira heeft aangeboden om te trainen met Tony Ferguson nadat deze op UFC 274 een vernietigende KO-nederlaag leed tegen Michael Chandler.

UFC'ers Ferguson en Oliveira vochten in december 2020 tijdens UFC 256 en de Braziliaan domineerde het gevecht en won. Het was de tweede nederlaag op rij voor Ferguson en werd hij afgelopen weekend uitgeschakeld door Chandler tijdens UFC 274.

Oliveira is ondertussen de lichtgewicht kampioen geworden, maar moest de titel verlaten vanwege het feit dat hij zijn wedstrijd gewicht niet haalde. Vechtend op hetzelfde event zag Oliveira die zelf Justin Gaehtje versloeg met lede ogen aan hoe Ferguson weer ten onder ging.

Laten we trainen

Nu biedt Oliveira aan om met Ferguson te trainen en daar reageerde de Amerikaan positief op. ,,We zijn tussen de grote honden, ups & downs maken deel uit van onze reizen. Ik bewonder je enorm Tony Ferguson", schreef Oliveira. ,, Laten we als je wilt samen trainen. Je bent een broer! "

Ferguson reageerde snel op het verzoek. ,,Ik ben blij dat je hebt geluisterd. Manier om gefocust te blijven. Laat je team je niet opnieuw gewicht laten missen, oké Buddy. We zien je snel, jongen, wees braaf, Champ”, schreef Ferguson.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws