McGregor vs. Chandler: 'Wie zou dat gevecht niet willen zien?'
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / McGregor vs. Chandler: ‘Wie zou dat gevecht niet willen zien?’

McGregor vs. Chandler: ‘Wie zou dat gevecht niet willen zien?’

McGregor vs. Chandler: 'Wie zou dat gevecht niet willen zien?'

UFC-president Dana White denkt dat Conor McGregor vs. Michael Chandler logisch is na UFC 274. Na het scoren van een hoogtepunt knock-out op Tony Ferguson op zaterdag in Footprint Center in Phoenix, maakte Chandler naam.

En nu wil Chandler voormalig kampioen McGregor terug verwelkomen in de UFC-achthoek en is zelfs bereid om het te doen op weltergewicht. Als reactie toonde McGregor interesse in het gevecht en UFC-baas Dana White houdt ook van het idee. De UFC-president is echter niet klaar om McGregor te matchen, totdat hij officieel is goedgekeurd om terug te keren van zijn beenblessure.

,,Dat is leuk, man”, zei White tijdens de UFC 274 persconferentie na het gevecht. ,,Wie zou dat gevecht niet willen zien? Maar Conor is nog niet klaar, niet compleet hersteld. Als Conor 100 procent is en echt kan gaan trainen voor een gevecht, dan praten we over wat de toekomst biedt voor Conor.”

Niet aan toe

McGregor werd ook uitgedaagd door Charles Oliveira, die Justin Gaethje zatersag versloeg. De Ierse superster heeft geen tekort aan opties met talloze vechters die hem uitdagen. Maar hoewel White zich niet aan een naam zal binden, verzekert hij dat wie McGregor uiteindelijk ook wordt geconfronteerd, het een grote naam zal zijn.

,,Hij is de grootste superster in de sport”, zei White. ,,Dus iedereen gaat uitdagen. Jullie willen de afgelopen maanden met me praten over Conor. Ik zou in geen miljoen jaar Chandler hebben gezegd en toen gebeurde vanavond zoals het gebeurde, en Chandler zegt: ‘Hé, Conor, laten we vechten.’ En Conor zei: ‘Weet je wat? Ik zou graag met je willen vechten. Ik denk dat het een spannend gevecht zou worden”, aldus White.

Bekijk ook

Dikkertje slaat lastig joch KO! 'Frietje met graag' (video)

Dikkertje slaat lastig joch KO! ‘Frietje speciaal graag’ (video)

Kom nooit tussen een hongerig iemand en zijn bestelling in een snackbar.

Uitsmijter slaat verkeerde knock-out: 'Vieze spuugert' (video)

Uitsmijter slaat verkeerde knock-out? ‘Vieze spugert’ (video)

Een uitsmijter bij een cafe liet zich niet zomaar uit het veld slaan.

https://www.vechtsportinfo.nl/wp-content/uploads/2022/05/arek-wrzosek-badr-hari.gif

‘Binnen 30 seconden plat! ‘Badr rivaal Wrzosek ziet gevecht niet zitten

Arkadiusz Wrzosek, die klaar is om zijn debuut te maken in de Mixed Martial Arts, reageerde op de uitdaging

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page