'Niks gehoord!' Status UFC-kampioen Ngannou nog steeds onzeker
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / ‘Niks gehoord!’ Status UFC-kampioen Ngannou nog steeds onzeker

‘Niks gehoord!’ Status UFC-kampioen Ngannou nog steeds onzeker

'Niks gehoord!' Status UFC-kampioen Ngannou nog steeds onzeker

Francis Ngannou UFC Zwaargewicht kampioen onthult dat hij nog steeds geen nieuw contract heeft gekregen van de organisatie. Zelf zegt hij “geen haast” te hebben om er een te ondertekenen.

Het is goed gedocumenteerd dat Ngannou en de UFC een contractgeschil hebben gehad over het krijgen van een nieuwe deal voor de zwaargewicht kampioen. Ngannou uitte zijn ongenoegen voorafgaand aan zijn UFC 270-titelgevecht tegen Ciryl Gane, omdat hij meer betaald wil worden. Maar geen haast heeft om een ​​nieuwe deal te ondertekenen.

,,Mijn contractstatus is op dit moment nog steeds hetzelfde, ik heb geen aanbieding ontvangen (van de UFC). Dus het is nog steeds hetzelfde”, zei Ngannou tegen Sirius XM. ,,Ik hoop dat we dat in de komende twee of drie maanden kunnen regelen. Het is geen verrassing voor mij, ik denk dat we geen haast hebben. Ik heb ook geen haast. Ik ga nergens heen, dus ik haast me niet.”

Terugkeer

Hoewel Ngannou geen haast heeft om een ​​nieuwe deal te tekenen, als hij dat doet, is het plan voor de kampioen om te kunnen boksen terwijl hij het tegen Tyson Fury wil opnemen. Absoluut ik ben nog steeds geïnteresseerd in het boksen tegen Tyson Fury. Hoe dit ook eindigt, dat (boksen) moet er deel van uitmaken”, voegde Ngannou eraan toe.

Ngannou heeft momenteel nog één gevecht over voor in zijn UFC-contract, maar revalideert van een knie blessure. Het is onzeker wanneer hij zal terugkeren of met wie hij te maken zal krijgen als hij zijn titel verdedigt. Mocht Ngannou geen nieuw UFC contract tekenen dan staan de organisaties in de rij om hem binnen te halen.

Bekijk ook

Zo verslaat Mike Tyson (56) de dood! 'Vechtbeest tot het einde' | video

Zo verslaat Mike Tyson (56) de dood! ‘Vechtbeest tot het einde’ | video

Slechts enkele weken nadat hij in een rolstoel werd rondgereden

Maniak! Vechter flipt uit tegen rivaal: 'Raak me dan'

Maniak! Vechter flipt uit tegen rivaal: ‘Raak me dan’ (video)

Dzhikhad Yunusov gedroeg zich gisteravond als een ware maniak

Oorlog met NL-kledingmerk: UFC ster McGregor zet aanval in

Oorlog met NL-kledingmerk: UFC ster McGregor zet aanval in

Het Nederlandse kledingbedrijf was eerder in december 2020 succesvol

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page