'Tyson Fury of niet, het gaat gebeuren!' UFC-ster Ngannou over comeback Nieuws
Nieuws

'Tyson Fury of niet, het gaat gebeuren!' UFC-ster Ngannou over comeback

'Tyson Fury of niet, het gaat gebeuren!' UFC-ster Ngannou over comeback

UFC-zwaargewicht kampioen Francis Ngannou kijkt na een knieoperatie uit naar een terugkeer naar de MMA-kooi begin 2023. De Kameroener zegt ook te gaan boksen, of Tyson Fury nu wel of niet met pensioen is. De Britse bokskoning daagde de UFC-ster eerder dit jaar uit voor een bokswedstrijd.

UFC-icoon Ngannou zal deze week zijn arts ontmoeten voordat hij naar een pre-trainingskamp gaat. De kampioen zwaargewicht zei dat hij waarschijnlijk niet eerder zal terugkeren vanwege zijn conditie. ,,Ik ben nog niet erg sterk op die knie", zei Ngannou gisteren. ,,Kijk eens hoe zwaar ik ben. Daar moet ik echt rekening mee houden: mijn gewicht en deze indeling en hoe die is."

Erg zwaar

De 35-jarige werd in maart geopereerd aan een gescheurde MCL en gedeeltelijk gescheurde ACL. Ngannou is in verband gebracht met het opnemen tegen Jon Jones of een mogelijk boksgevecht tegen Tyson Fury.

Ngannou voegde eraan toe dat hij niet zeker weet onder welke organisatie zijn volgende gevecht zal zijn. Aangezien zijn UFC-contract naar verwachting begin volgend jaar afloopt. Ngannou zei echter dat hij graag een "paar bokswedstrijden" in zijn carrière wil doen, ongeacht de status van Fury.

,,Ik sta open voor elke optie. Maar wat ik wel zeker weet, is dat ik dat verdomde boksen ga doen", zei Ngannou.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws