'Nachtmerrie!' Geliefde MMA-vechter overlijdt na debuut wedstrijd (video) MMA Nieuws
MMA Nieuws

'Nachtmerrie!' Geliefde MMA-vechter overlijdt na debuut wedstrijd (video)

'Nachtmerrie!' Geliefde MMA-vechter overlijdt na debuut wedstrijd (video)

Christian Lubenga, een amateur MMA-vechter is kort na zijn debuut afgelopen zaterdag overleden. De jonge vechter had zijn eerste MMA-gevecht tijdens AMMO 10 in West Springfield, Massachusetts.

Debutant Lubenga nam afgelopen zaterdag deel aan een amateur MMA-gevecht op AMMO 10. Het talent maakte zijn MMA-debuut tegen een andere debuterende vechter, Cody McCracken. Het einde van het gevecht leek niet erg gewelddadig en er is geschokt gereageerd op zijn dood.

Echte nachtmerrie

De oorzaak van zijn overlijden is niet vrijgegeven. Wel plaatste de sportschool waar Lubenga trainde een bericht op haar Instagram over het overlijden van de vechter. ,,We komen woorden tekort. Zo ziet een nachtmerrie eruit…", luidt het bericht op Insta over Lubenga die erg geliefd was.

,,Christian was niet zomaar een student. Christian was het soort mens dat leven en licht bracht in elke kamer waar hij binnenkwam. Christian was onze familie." Of het overlijden verband houdt met een blessure opgelopen in het gevecht, of medisch is, is niet bekend gemaakt.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws