Drama! Zelfmoord MMA-vechter na doodschieten vriendin Nieuws
Nieuws

Drama! Zelfmoord MMA-vechter na doodschieten vriendin

Drama! Zelfmoord MMA-vechter na doodschieten vriendin

Leontis Vorrias, een bekende Griekse MMA-vechter pleegde zelfmoord na eerst zijn vriendin te hebben gedood met een jachtgeweer. De dochter van het slachtoffer werd in de rug geraakt maar maakt het naar omstandigheden goed.

Het incident vond eerder deze week plaats in een huis in Thessaloniki. De vechter kondigde op social media aan niet bang te zijn voor de dood en zijn laatste strijd in te gaan. ,,Ik was nooit bang om dood te gaan", schreef deze in zijn laatste post op Facebook.

Zelfmoord

Even later viel Vorrias het huis binnen met zijn geweer op de grond gericht. Hij benaderde zijn ex-partner, Vicky, en schoot haar in de buik. Kort daarna richtte hij zijn geweer op zichzelf, nadat hij werd aangesproken door een politieagent op de veranda van het huis waar de schietpartij plaatsvond.

De vechter vluchtte terug het huis in en haalde de trekker over. Een lijkschouwer ging ter plaatse en stelde vast dat deze zelfmoord had gepleegd.

Volgens informatie in de Griekse pers vochten de doktoren voor het leven van de vriendin van de vechter. Maar was zij niet meer te redden. De dochter van de ex-partner van de atleet raakte door het schot licht gewond in de rug.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws