NA DOOD VADER: Dana White 'Khabib heeft tijd nodig' - Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / NA DOOD VADER: Dana White ‘Khabib heeft tijd nodig’

NA DOOD VADER: Dana White ‘Khabib heeft tijd nodig’

NA DOOD VADER: Dana White 'Khabib heeft tijd nodig'

Abdulmanap Nurmagomedov, de vader van UFC-lichtgewicht kampioen Khabib Nurmagomedov. Stierf op 57-jarige leeftijd stierf als gevolg van COVID-19 complicaties.

Het gevoel van het verlies strekt zich uit tot de UFC zelf en president Dana White, die vrijdag sprak over de relatie die vader en zoon hadden. Voordat de Nurmagomedov senior ziek werd, werd algemeen aangenomen dat Khabib interim-kampioen Justin Gaethje zou bevechten in een titelgevecht.

Waarschijnlijk in september, mogelijk in Abu Dhabi. UFC Baas White gaf echter aan dat de UFC Khabib niet onder druk zal zetten om snel weer de kooi in te gaan. Hem de ruimte te geven die nodig is om een ​​van de meest traumatische gebeurtenissen in iemands leven te verwerken.

We laten hem met rust

Na de weging voor UFC 251 zei White; “Het is verschrikkelijk. We voelen ons vreselijk voor Khabib. We weten hoeveel hij van zijn vader houdt en hoe hecht ze waren. “We laten Khabib met rust. Khabib heeft tijd nodig, ‘zei White

“Khabib heeft tijd nodig om zijn hoofd leeg te krijgen en uit te zoeken wat er voor hem komt, weet je? Dus laten we hem een ​​tijdje met rust. We komen er wel uit.”

Bekijk ook

Zure verliezer! ‘Rot op uit die boksring’ (video)

Je bent een echte kampioen, vergeet de rest.

Multitalent Geraldo Holzken wint ZNL-bokstitel

De jonge Holzken kan met recht een van Nederlands grootste multitalenten genoemd worden

‘Bijna moord!’ Pulev slaat Mir staand KO (video)

Frank Mir kreeg er flink van langs gisteravond

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page