MMA-VECHTER PIETER BUIST: ‘Iemand gaat ten onder, maar ik niet’ MMA Nieuws
MMA Nieuws

MMA-VECHTER PIETER BUIST: ‘Iemand gaat ten onder, maar ik niet’

MMA-VECHTER PIETER BUIST: ‘Iemand gaat ten onder, maar ik niet’
MMA-VECHTER PIETER BUIST: ‘Iemand gaat ten onder, maar ik niet’

Vrijdag staat MMA-vechter Pieter Buist voor wellicht een van de belangrijkste gevechten in zijn glansrijke carrière.

Tijdens ONE: INSIDE THE MATRIX II treft Buist de Russische topvechter Timofey Nastyukhin. Het gevecht zal een eliminatie zijn voor een kans op de ONE lichtgewicht titel van wereldkampioen Christian "The Warrior" Lee.

Nastyukhin staat bekend om zijn spectaculaire KO's, niet in de laatste plaats zijn vernietiging in de eerste ronde van "The Underground King" Eddie Alvarez maar Buist heeft zelf acht opeenvolgende gevechten gewonnen met zes finishes.

Ik zal overwinnen

Dat geeft de Nederlander het vertrouwen dat zijn ongelooflijke run zal worden voortgezet met een hoogtepunt aanstaande vrijdag 6 november. 'Ik weet dat Timofey niet iemand is die niets doet, "zegt Buist. "Hij komt wel als de bel gaat, maar ik denk dat hij in het begin zal aarzelen ”, zegt de Nederlander.

En daar is precies waar Buist kan toeslaan tijdens dat aarzeling moment. "Ik ben een technische vechter, dus ik houd het altijd technisch en zakelijk", zegt Buist. Toch beschikt Buist ook over knock-out power en is niet bang te falen. "Vertrouw me, er gaat iemand ten onder, maar ik niet", zegt Buist.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws