Vrijdag alles beslissend voor MMA-vechter Pieter Buist MMA Nieuws
MMA Nieuws

Vrijdag alles beslissend voor MMA-vechter Pieter Buist

Vrijdag alles beslissend voor MMA-vechter Pieter Buist
Vrijdag alles beslissend voor MMA-vechter Pieter Buist

Vrijdag 6 november staat top MMA-vechter Pieter Buist tegenover de Rus Timofey Nastyukhin in Singapore.

Pieter Buist zal in de co-headliner van het ONE Championship event Inside The Matrix 2 schitteren, hij treft de lastige Timofey Nastyukhin. Buist die een ware droom leeft, en van een baan als vuilnisman een grote MMA-ster werd, kan na dit gevecht een kans op de titel maken.

Maar dan moet Buist eerst langs Nastyukhin, iets waar Buist een voordeel heeft qua vechtrecord met 17-4 tegenover 13-4 van de Rus. Om tot hier gekomen versloeg Buist een aantal grote namen bij ONE, Kota Shimoishi, Antonio "The Spartan" Caruso en de voormalige lichtgewicht koning Eduard "Landslide" Folayang.

Voor de titel

De wedstrijd tussen Buist en Nastyukhin dient als wereldtitel eliminator, wat inhoudt dat de winnaar tegen de kampioen van de lichtgewicht divisie Christian "The Warrior" Lee mag vechten. Iets waar Buist zijn zinnen al tijden op heeft gezet.

Het zal geen wandeling door het bos worden voor zowel Buist als Nastyukhin, die mede-houder van het record voor de snelste overwinning in de geschiedenis van ONE is een zes seconden knock-out op Rob Lisita. Vrijdag zal beslist worden wie er voor de titel zal gaan, of wie terug de reserve bank op moet.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws