MMA-vechter Jon Jones: 'ik was buitengewoon respectloos' Nieuws
Nieuws

MMA-vechter Jon Jones: 'ik was buitengewoon respectloos'

MMA-vechter Jon Jones: 'ik was buitengewoon respectloos'
MMA-vechter Jon Jones: 'ik was buitengewoon respectloos'

Jon Jones verontschuldigde zich bij de reporter die hij op de persconferentie voorafgaand aan UFC 232 beledigde. "Ik was buitengewoon respectloos. "

Jon Jones maakte afgelopen weekeinde een einde aan niet één, maar twee rivaliteiten. De nieuwe UFC licht zwaargewicht kampioen, die Alexander Gustafsson voor de titel versloeg, ging even door het stof.

Hij richtte zijn aandacht op de Zweedse journalist Izabelle Kostic toen hij tegen de media sprak na de wedstrijd op UFC 232.

Geen respect

"Ik was buitengewoon respectloos naar je en het spijt me oprecht," zei Jones. "Ik was klaar om te vechten en ik voelde me misschien een beetje aangevallen. Ik was niet in de stemming om te verliezen. Het spijt me dat ik je niet respecteerde. "

Kostic ondervroeg Jones over de metaboliet turinabol gevonden in zijn bloed dat de UFC dwong om UFC 232 zes dagen van tevoren te verplaatsen van Las Vegas naar Inglewood.

Bitchslap

"Waarom is dit de derde keer dat we de aandacht niet richten op de vechters en gevechten, maar praten over wat je in je lichaam hebt?' Vroeg Kostic aan Jones.

LEES OOK: Mark Hunt ontzettend pissig op Jon Jones

"Volgende vraag," reageerde een zichtbaar gefrustreerde Jones. "Ga zitten. Pak de microfoon van haar af … Betere vragen graag. Betere journalistiek, je bent een niksnut, "reageerde Jones.

Stoere praat

Kostic accepteerde de verontschuldiging van Jones op Twitter. "Ik waardeerde de verontschuldiging van [Jones] vanavond," tweette ze op 30 december. "Hij wilde de stoere man zijn. Gefeliciteerd, kampioen. "

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws