'Misselijk gedoe!' Kooivechter walgt van controversiële uitslag gevecht
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / ‘Misselijk gedoe!’ Kooivechter walgt van controversiële uitslag gevecht

‘Misselijk gedoe!’ Kooivechter walgt van controversiële uitslag gevecht

'Misselijk gedoe!' Kooivechter Velasquez walgt van controversiële beslissing

Juliana Velasquez walgt van de controversiële onderbreking van haar gevecht afgelopen vrijdag bij Bellator 278. Velasquez verloor hierdoor wil de uitslag terugdraaien.

Kooivechtster Velasquez leed vrijdag de eerste nederlaag in haar professionele carrière bij Bellator 278. Velasquez wil een rematch en het resultaat van haar gevecht tegen Liz Carmouche bij Bellator 278 ongedaan wordt gemaakt.

Velasquez verdedigde vrijdagavond haar vlieggewicht kampioenschap tegen de voormalige nummer 1 mededinger in Carmouche. De ex-kampioen deed het goed totdat ze in de vierde ronde werd neergehaald door de uitdager. Deze starte een barrage van elleboogstoten waardoor Scheidsrechter Mike Beltran zag dat Velazquez zich niet kon verdedigen en stopte het gevecht.

Geen herkansing

Tot grote ergernis van de Braziliaanse en haar team greep Beltran in en kondigt Velasquez aan dit niet te pikken. “Ik domineerde het gevecht, dit was een totale bullshit! Kom op!!! Ik walg wat een misselijk gedoe! Bellator MMA laten we het terugdraaien. En ik wil dat dit resultaat teruggedraaid wordt”, schreef Velasquez op social media.

Hoewel Velasquez zei dat ze een onmiddellijke rematch met Carmouche wilde, lijkt het erop dat dit niet snel zal gebeuren. De nieuw gekroonde kampioen verdedigde haar overwinning en gaf Beltran de eer voor zijn onderbreking, wat volgens haar verhinderde dat Velazquez aan de ontvangende kant van meer onnodige schade stond.

Bekijk ook

'Ik kom voor je!' Ngannou stelt datum Fury supergevecht voor

‘Ik kom voor je!’ Ngannou stelt datum Fury supergevecht voor

Francis Ngannou UFC-zwaargewicht kampioen heeft nog steeds zijn ogen stevig gericht op een crossover-supergevecht tussen hemzelf en boksster Tyson Fury.

Heftig! Woeste fans slaan MMA-vechter in elkaar: Rivaal doet doodleuk mee (video)

Heftig! Fans slaan vechter in elkaar: Rivaal doet doodleuk mee (video)

Srikant Sekhar, die naar verluidt werd aangevallen door de Afghaanse vechter Abdul Azim Badakshi en diens fans afgelopen vrijdag is zwaar gewond geraakt.

Meisje (12) verslaat 24-jarige in MMA-gevecht! '100 wedstrijden teveel'

Meisje (12) verslaat 24-jarige in MMA-gevecht! ‘100 wedstrijden teveel’

Er was hevige controverse toen de 24-jarige vrouwelijke MMA-vechter Momoko Yamazaki werd gematcht tegen het 12-jarige meisje Momo Shimizu.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page