McGregor vs Diaz 3! Vechtbaas ziet het gebeuren
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / McGregor vs Diaz 3! Vechtbaas ziet het gebeuren

McGregor vs Diaz 3! Vechtbaas ziet het gebeuren

Dana White staat open voor het boeken van Nate Diaz tegen Conor McGregor 3 in 2022, als Nate dat wil althans. Beide vechters hebben een lange en legendarische geschiedenis, ze hebben in het verleden twee keer gevochten tijdens UFC 196 en UFC 202.

In de eerste ontmoeting doorstond Diaz een stevige aanval van de Ier voordat hij het tij keerde en McGregor versloeg met een verwurging in ronde twee. UFC-president White staat open voor het boeken van een trilogie gevecht tussen supersterren Diaz en McGregor, mits Diaz daarvoor openstaat (lees verder onder video).

Tijdens hun langverwachte herkansing voerden McGregor en Diaz vijfentwintig minuten lang oorlog, waarbij de Ier als overwinnaar uit de bus kwam door middel van een flinterdunne meerderheidsbeslissing van de jury. Intussen is de vete tussen de Ier en de Amerikaan nooit tot rust gekomen.

Miljoenen gevecht

Nu beide mannen een aantal verliezen leden en een comeback nodig hebben, gelooft UFC-vechtbaas White dat 2022 het perfecte jaar zou kunnen zijn voor Diaz en McGregor om hun langverwachte trilogie gevecht te houden. ,,Dat gevecht ligt op de plank en het zou kunnen gebeuren, we zouden zou het in 2022 kunnen doen. Er zijn veel gevechten die je zou kunnen maken met Nate Diaz, maar Nate moet dat gevecht willen”, merkte White op.

Wat McGregor betreft deze heeft zijn zinnen gezet op de UFC-lichtgewicht titel. Maar zal volgens ingewijden eerst een aantal gevecht moeten voeren alvorens een titelkans te krijgen. Ook al levert een titelstrijd ongetwijfeld miljoenen op.

Bekijk ook

Magnifiek! Debutant KO't rivaal in Bare Knuckle clash

Magnifiek! Debutant KO’t rivaal in Bare Knuckle clash (video)

Deze ging slapend neer in de touwen

Poep! UFC-ster Pimblett's stinkende zaakje met buren

KAK! UFC-ster Pimblett’s stinkende zaakje met de buren (video)

Hij belde aan om de situatie op te lossen

'Alles of niks! 'McGregor en Lobov knokken om 600 miljoen

‘Alles of niks! ‘McGregor en Lobov knokken om 600 miljoen

Je bent een kleine homo

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page