McGregor 'verstand in zijn kop slaan'! Vechter wil Ier wel lesje leren
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / McGregor ‘verstand in zijn kop slaan’! Vechter wil Ier wel lesje leren

McGregor ‘verstand in zijn kop slaan’! Vechter wil Ier wel lesje leren

McGregor 'verstand in zijn kop slaan'! Vechter wil Ier wel lesje leren

Quinton ‘Rampage’ Jackson, Rampage een van de eerste grote cross over-sterren in MMA, wil Conor McGregor wel wat verstand in zijn kop slaan. Jackson weet hoe het is om constant onder de aandacht van het publiek te staan, maar zegt ook vooral jezelf niet te verliezen in onzin.

Dienovereenkomstig bevindt Rampage zich in een goede positie om zich in te leven in de huidige grootste ster van de sport ‘Conor McGregor’. De voormalige UFC- en Pride-kampioen verscheen deze week op Ariel Helwani’s MMA Hour en gaf zijn mening over de Ier en enkele van zijn eerdere incidenten.

Over het algemeen was de Jackson complimenteus over de bijdrage van McGregor aan MMA, zo zinspeelde hij op het feit dat hij de sport heeft overstegen. Hij noemde echter een beruchte gebeurtenis in 2019, waar CCTV-beelden leken te tonen dat de voormalige kampioen een man in een cafe sloeg.

Niet eens

,,Ik ben het niet eens met alles wat Conor zegt, maar ik denk dat hij geweldig is voor de sport. Weet je, aan het eind van de dag is hij een entertainer”, vertelde Jackson aan Helwani. ,,Conor zeggen en doen wat hij wil. Hij doet dingen waardoor hij er slecht uitziet.”

,,Ik heb de man nog nooit ontmoet, maar ik ben een fan van McGregor voor wat hij voor de sport heeft gedaan. Ik wou dat hij zou chillen met het in elkaar slaan van oude mannen. Dat klopt niet. Daar moet ik McGregor wat verstand voor in zijn kop slaan”, voegde Jackson eraan toe.

Bekijk ook

‘Vechten voorlopig over!’ Robin van Roosmalen over sportcarrière

Voor Robin en zijn zus Melissa sloeg het noodlot toe in januari dit jaar.

‘Ik maak je af!’ UFC’ers Italiaanse temperament speelt op

De Italiaan was zwaar pissed op de Braziliaan

‘Hij is gevaarlijk en moet gestopt worden!’ Aanklacht tegen McGregor

Ondertussen heeft McGregor nog steeds niet gereageerd

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page