Conor McGregor in gevaar! UFC'er stuurt waarschuwing: 'Hij sloopt je' Nieuws
Nieuws

Conor McGregor in gevaar! UFC'er stuurt waarschuwing: 'Hij sloopt je'

Conor McGregor in gevaar! UFC'er stuurt waarschuwing: 'Hij sloopt je'

Michael Bisping stuurt een waarschuwing naar Conor McGregor en zegt dat Daniel Cormier hem vakkundig zal slopen. Volgens Bisping maakte de Ier een fout door Cormier aan te vallen op social media.

UFC-analist Michael Bisping deed een waarschuwing uitgaan aan superster vechter McGregor en zei; "Daniel Cormier je ledematen van je lichaam trekken." McGregor heeft onlangs op sociale media Cormier beschuldigd. De Ier zegt dat de voormalige UFC-kampioen zwaargewicht en licht zwaargewicht dronken was bij een UFC event.

Domme zet

Het is duidelijk dat McGregor Cormier niet mag en er alles aan heeft gedaan om onder zijn huid te kruipen. Maar als je het aan Bisping vraagt, maakt McGregor een grote fout door achter Cormier aan te gaan.

,,Wees voorzichtig met wat je wenst. Pas op met wie je ruzie zoekt want ik heb geen respect voor Conor McGregor", zegt Bisping. Cormier gaat je fucking je helemaal slopen. “ Het zal interessant zijn om te zien of McGregor achter Cormier aan blijft gaan of anders besluit, vooral in het licht van deze opmerkingen van Bisping.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws