McGregor slaat vechters neus plat in training! 'Videobedrog ontmaskerd' MMA Nieuws
MMA Nieuws

McGregor slaat vechters neus plat in training! 'Videobedrog ontmaskerd'

McGregor slaat vechters neus plat in training! 'Videobedrog ontmaskerd'

Nieuwe sparringsbeelden vrijgegeven door Conor McGregor die fans vandaag enthousiast maakten over zijn aanstaande terugkeer, zijn eigenlijk meer dan 12 maanden oud. Zo blijkt uit een haarscherpe analyse van The Mirror.

De Ier werkt aan een terugkeer naar de achthoek en deelde onlangs een video waarin hij spart met een niet nader genoemde vechter. Die hij met een stevige linkerstoot neersloeg nadat hij een trap had nagebootst.

Ouwe meuk

McGregor heeft beweerd dat de nieuwe techniek, waarvan hij beweerde dat deze "door Conor McGregor is gemaakt", zou worden gebruikt bij zijn terugkeer, die naar verwachting volgend jaar zal plaatsvinden. En fans lijken niet te hebben opgemerkt dat zijn video, die hij vandaag deelde, afkomstig is van zijn trainingskamp in Californië voor zijn rematch met Dustin Poirier op UFC 264.

De video laat dus geen recentere sessie zien van de vechter zo zegt The Mirrior. Tegen het einde van de video is te zien hoe coach John Kavanagh in de kooi aanwezig is, terwijl de mat afkomstig lijkt te zijn van zijn privé-sportschool buiten Los Angeles die hij in de zomer van vorig jaar verhuurde.

Kavanagh heeft geen toezicht gehouden op een full-contact McGregor spar sinds zijn gevecht met Poirier, wat aangeeft dat het oude beelden zijn.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws