Conor McGregor's toekomstige tegenstanders! '2 Grote namen ontbreken'
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Conor McGregor’s toekomstige tegenstanders! ‘2 Grote namen ontbreken’

Conor McGregor’s toekomstige tegenstanders! ‘2 Grote namen ontbreken’

Conor McGregor's toekomstige tegenstanders! '2 Grote namen ontbreken'

Conor McGregor heeft al 14 maanden niet meer in de UFC-gevochten. Maar er gaat bijna geen dag voorbij zonder dat zijn naam ter sprake komt als het om zijn comeback gaat en tegen wie.

Naarmate de terugkeer van McGregor die hersteld van een gebroken been dichterbij komt, wordt er gespeculeerd over wie zijn tegenstander zal zijn. Er zijn vijf serieuze kandidaten maar een met een grote naam ontbreekt, bokslegende Floyd Mayweather. Oud-rivaal Nate Diaz waar de Ier tweemaal tegen vocht valt ook af na zijn vertrek bij de UFC.

Floyd Mayweather, wiens bokswedstrijd met McGregor in 2017 een groot gelijkspel was, zei deze week dat hij onderhandelt over een nieuwe bokswedstrijd met McGregor voor 2023. McGregor heeft daar geen zin in en liet dit ook blijken door te stellen simpelweg geen interesse te hebben. Deze mikt eerder op een gevecht van betekenis binnen de UFC.

Wie dan wel?

Dus wie laat dat over voor McGregor? Charles Oliveira, Jorge Masvidal, Paddy Pimblett, Alexander Volkanovski en Justin Gaethje worden genoemd als tegenstanders die de Ier terug kunnen verwelkomen. De vraag blijft of de Ier meteen een titelkans krijgt. Zijn positie binnen de UFC zou daar mee helpen.

Zullen de UFC-matchmakers streven naar het grootste geld verdienende gevecht dat ze kunnen boeken. Of zullen ze proberen McGregor weer op het goede spoor te krijgen met een overwinning? Zal de UFC voor de glorie gaan door hem in een kampioenschapswedstrijd te plaatsen?

Bekijk ook

Aspen Ladd verruilt UFC voor PFL na genadeloos ontslag

Aspen Ladd verruilt UFC voor PFL na genadeloos ontslag

Aspen Ladd, 27, werd onlangs ontslagen uit de UFC-selectie

Agentje boksen loopt verkeerd af! 'GTA in het echt' (video)

Agentje meppen loopt verkeerd af! ‘GTA in het echt’ (video)

Agressie op straat komt in alle vormen voor.

Pereira huurt oud rivaal Belgaroui in voor UFC titelgevecht met Adesanya

Pereira huurt Glory rivaal Belgaroui in voor UFC titelgevecht

Alex Pereira heeft de hulp ingeroepen van

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page