'McGregor gaat dood!' Zware dreiging voor UFC-ster
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / ‘McGregor gaat dood!’ Zware dreiging voor UFC-ster

‘McGregor gaat dood!’ Zware dreiging voor UFC-ster

'McGregor gaat dood!' Zware dreiging voor UFC-ster

Conor McGregor maakt terugkeer naar de UFC als weltergewicht. Maar ten minste één van de best gerangschikte weltergewicht waarschuwt de Ier tegen die stap. Gilbert Burns gelooft dat McGregor volledig kansloos, overtroffen en spreekwoordelijk gedood wordt wanneer hij het opneemt tegen de beste vechters ter wereld op weltergewicht.

,,Hij is geen weltergewicht, maar als hij in het weltergewicht wil vechten, zou ik het geweldig vinden om Conor te verslaan”, zegt Burns. ,,Ik denk dat hij die klap niet zal overleven. Ik heb het niet eens over worstelen, want dat is niet eerlijk. Ik zou hem gewoon slopen, maar een gevecht met Conor, het is een win-win voor mij. Ik ga hem in elkaar slaan en ik ga krankzinnig veel geld krijgen.”

Hoewel McGregor in het verleden zelfs heeft aangedrongen op een titelkans tegen regerend UFC-kampioen Kamaru Usman, ziet Burns niet in hoe de Ierse superster iemand aan de top van de ranglijst aan zou kunnen, laat staan ​​de beste vechter ter wereld.

Overleeft hij niet

,,Ik denk dat hij een lichtgewicht is, hij kan die stoten niet aan. Hij kan dat worstelen niet aan.” McGregor heeft momenteel een 2-1 record op lichtgewicht, maar zijn twee overwinningen kwamen tegen Nate Diaz en Donald “Cowboy” Cerrone, die beiden traditioneel het grootste deel van hun carrière lichtgewicht waren (lees verder onder video).

Bij het onderzoeken van de vechters die momenteel de topposities in het weltergewicht in de UFC bezetten, gelooft Burns dat iedereen een vreselijke match zal zijn voor McGregor als hij daadwerkelijk besluit zichzelf te testen in de divisie.

Bekijk ook

Rematch: Prochazka vs Teixeira UFC titelgevecht rond

Rematch: Prochazka vs Teixeira UFC titelgevecht rond

Prochazka en Teixeira zijn mondeling overeengekomen

Glory kampioen Robin van Roosmalen stopt met kickboksen

Glory kampioen Van Roosmalen stopt met kickboksen

Robin Roosmalen keert niet meer terug naar de kickboksring.

Rico moet tegen Plazibat! 'Glory moet belofte inlossen'

Rico moet tegen Plazibat vechten! ‘Glory moet belofte inlossen’ (video)

Het gevecht moet wel ergens over gaan

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page