'McGregor gaat dood!' Zware dreiging voor UFC-ster MMA Nieuws
MMA Nieuws

'McGregor gaat dood!' Zware dreiging voor UFC-ster

'McGregor gaat dood!' Zware dreiging voor UFC-ster

Conor McGregor maakt terugkeer naar de UFC als weltergewicht. Maar ten minste één van de best gerangschikte weltergewicht waarschuwt de Ier tegen die stap. Gilbert Burns gelooft dat McGregor volledig kansloos, overtroffen en spreekwoordelijk gedood wordt wanneer hij het opneemt tegen de beste vechters ter wereld op weltergewicht.

,,Hij is geen weltergewicht, maar als hij in het weltergewicht wil vechten, zou ik het geweldig vinden om Conor te verslaan", zegt Burns. ,,Ik denk dat hij die klap niet zal overleven. Ik heb het niet eens over worstelen, want dat is niet eerlijk. Ik zou hem gewoon slopen, maar een gevecht met Conor, het is een win-win voor mij. Ik ga hem in elkaar slaan en ik ga krankzinnig veel geld krijgen."

Hoewel McGregor in het verleden zelfs heeft aangedrongen op een titelkans tegen regerend UFC-kampioen Kamaru Usman, ziet Burns niet in hoe de Ierse superster iemand aan de top van de ranglijst aan zou kunnen, laat staan ​​de beste vechter ter wereld.

Overleeft hij niet

,,Ik denk dat hij een lichtgewicht is, hij kan die stoten niet aan. Hij kan dat worstelen niet aan." McGregor heeft momenteel een 2-1 record op lichtgewicht, maar zijn twee overwinningen kwamen tegen Nate Diaz en Donald "Cowboy" Cerrone, die beiden traditioneel het grootste deel van hun carrière lichtgewicht waren (lees verder onder video).

Bij het onderzoeken van de vechters die momenteel de topposities in het weltergewicht in de UFC bezetten, gelooft Burns dat iedereen een vreselijke match zal zijn voor McGregor als hij daadwerkelijk besluit zichzelf te testen in de divisie.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws