⚠️ McGregor zegt gevecht met Poirier af,'ik vecht met iemand anders' - Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / ⚠️ McGregor zegt gevecht met Poirier af,’ik vecht met iemand anders’

⚠️ McGregor zegt gevecht met Poirier af,’ik vecht met iemand anders’

McGregor blaast 3e gevecht met Poirier af

Conor McGregor is kwaad en niet zo’n beetje ook, zijn rivaal Dustin Poirier waar hij 10 juli voor de derde keer tegenover zou staan kan gedag zeggen tegen het gevecht. Op twitter zegt de Ier dat Poirier kan fluiten naar de wedstrijd.

Vandaag raakte McGregor en Poirier in gevecht op social media, de Amerikaan claimde dat McGregor de beloofde $500.000 voor zijn liefdadigheid project niet had overgemaakt. Voor het gevecht hadden de Ier en Poirier ieder beloofd geld over te maken. McGregor zegt dat er niet duidelijk was waar het geld heen zou gaan. Waarop Poirier los ging op de Ier, wat nu resulteert in een escalatie.

Inteelt

,,Je hebt het verprutst je inteelt hillbilly. Waarom knipoog je met je oren? Jij verdomde hersendode hillbilly. 500.000 zonder plan. Je houdt je stevig vast. Dwaas. Je moet nieuw zijn op het gebied van geld. De wedstrijd is hierbij afgelast. Ik ga op de 10e met iemand anders vechten. Veel succes met je oude contract jongen”, schrijft een woeste McGregor.

Wat de UFC gaat doen of topman Dana White met deze situatie is nog niet duidelijk. Het is een feit dat een 3e gevecht met Poirier heel veel PPV geld op zou leveren. Waar de UFC nu naar kan fluiten als de Ier doorzet.

Bekijk ook

Sexy Valerie ‘klaar’ met MMA-vechten! Stapt over naar show worstelen

Valerie Loureda tekent een dik contract bij WWE en zegt klaar te zijn met MMA-vechten. De mooi en vooral door velen gezien als sexy vechter maakte gisteren emotioneel haar besluit bekend.

Engste man niet bang voor sterkste man: 'Slacht hem af' (video)

Engste man niet bang voor sterkste man: ‘Slacht hem af’ (video)

Martyn Ford verklaart vertraging bij het overeenkomen van de bokswedstrijd tegen "softy" Thor Bjornsson.

Dana White UFC-president zegt dat Jon Jones "klaar is om te gaan" en bij zijn terugkeer zal vechten tegen Francis Ngannou of Stipe Miocic. De voormalige lichtgewicht kampioen is overgegaan naar zwaargewicht en daar wacht een stevige uitdaging.

UFC-legende Jon Jones maakt comeback: ‘Klaar om te gaan’

Dana White UFC-president zegt dat Jon Jones "klaar is om te gaan" en bij zijn terugkeer zal vechten tegen Francis Ngannou of Stipe Miocic.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page