⚠️ McGregor zegt gevecht met Poirier af,'ik vecht met iemand anders' Nieuws
Nieuws

⚠️ McGregor zegt gevecht met Poirier af,'ik vecht met iemand anders'

⚠️ McGregor zegt gevecht met Poirier af,'ik vecht met iemand anders'

Conor McGregor is kwaad en niet zo'n beetje ook, zijn rivaal Dustin Poirier waar hij 10 juli voor de derde keer tegenover zou staan kan gedag zeggen tegen het gevecht. Op twitter zegt de Ier dat Poirier kan fluiten naar de wedstrijd.

Vandaag raakte McGregor en Poirier in gevecht op social media, de Amerikaan claimde dat McGregor de beloofde $500.000 voor zijn liefdadigheid project niet had overgemaakt. Voor het gevecht hadden de Ier en Poirier ieder beloofd geld over te maken. McGregor zegt dat er niet duidelijk was waar het geld heen zou gaan. Waarop Poirier los ging op de Ier, wat nu resulteert in een escalatie.

Inteelt

,,Je hebt het verprutst je inteelt hillbilly. Waarom knipoog je met je oren? Jij verdomde hersendode hillbilly. 500.000 zonder plan. Je houdt je stevig vast. Dwaas. Je moet nieuw zijn op het gebied van geld. De wedstrijd is hierbij afgelast. Ik ga op de 10e met iemand anders vechten. Veel succes met je oude contract jongen", schrijft een woeste McGregor.

⚠️ McGregor zegt gevecht met Poirier af,'ik vecht met iemand anders'

Wat de UFC gaat doen of topman Dana White met deze situatie is nog niet duidelijk. Het is een feit dat een 3e gevecht met Poirier heel veel PPV geld op zou leveren. Waar de UFC nu naar kan fluiten als de Ier doorzet.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws