'McGregor waar is het geld?': Boze Poirier, lachende Ier reageert - Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / ‘McGregor waar is het geld?’: Boze Poirier, lachende Ier reageert

‘McGregor waar is het geld?’: Boze Poirier, lachende Ier reageert

'McGregor waar is het geld?': Poirier kwaad, lachende Ier reageert

Conor McGregor reageert op de claim van zijn rivaal Dustin Poirier nadat deze beweert dat hij de beloofde liefdadigheidsdonatie niet heeft ontvangen. Beide vechters stonden in januari tegenover elkaar, McGregor beloofde 500.000 te storten naar Poirier voor het goede doel, wat nooit is gebeurt, aldus de Amerikaan.

Gisteren beschuldigde Poirier de Ier er van zijn woord niet te zijn nagekomen en poste dit op Twitter. Dit trok de aandacht van McGregor, maar ook oplettende fans die een antwoordt van de Ier snel vastlegde, voordat deze weggehaald zou worden. McGregor doet dit wel vaker maar fans zijn hem te snel af.

Waar is mijn geld?

Voorafgaand aan hun gevecht kwamen McGregor en Poirier overeen dat ze allebei een deel van hun verdiende vechters loon zouden schenken aan “The Good Fight Foundation” van de Amerikaan. Poirier claimt nu dat de Ier dit niet heeft gedaan. McGregor aan zijn kan reageerde met een lachende foto vragende waar het geld was, welke hij inderdaad snel weer verwijderde.

,,Dustin: waar is mijn donatie?”, reageerde McGregor. De Ier verwijderde de retweet van zijn tijdlijn, maar werd door veel volgers op het populaire sociale mediaplatform gezien. Toch volgde McGregor later met een reactie; ,,Een schenking, geen schuld. We hebben de plannen afgewacht voor het geld dat nooit kwam. Ik doe met al mijn donaties,” reageert McGregor. ,,Ik wil weten waar exact naartoe gaat. Anders gaat het wandelen. Zoals bij veel van deze stichtingen helaas het geval is. “

10 juli staan McGregor en Poirier weer tegenover elkaar voor een derde gevecht. De stand is nu 1-1 en beide vechters willen het voordeel naar zich toe trekken.

Bekijk ook

Sexy Valerie ‘klaar’ met MMA-vechten! Stapt over naar show worstelen

Valerie Loureda tekent een dik contract bij WWE en zegt klaar te zijn met MMA-vechten. De mooi en vooral door velen gezien als sexy vechter maakte gisteren emotioneel haar besluit bekend.

Engste man niet bang voor sterkste man: 'Slacht hem af' (video)

Engste man niet bang voor sterkste man: ‘Slacht hem af’ (video)

Martyn Ford verklaart vertraging bij het overeenkomen van de bokswedstrijd tegen "softy" Thor Bjornsson.

Dana White UFC-president zegt dat Jon Jones "klaar is om te gaan" en bij zijn terugkeer zal vechten tegen Francis Ngannou of Stipe Miocic. De voormalige lichtgewicht kampioen is overgegaan naar zwaargewicht en daar wacht een stevige uitdaging.

UFC-legende Jon Jones maakt comeback: ‘Klaar om te gaan’

Dana White UFC-president zegt dat Jon Jones "klaar is om te gaan" en bij zijn terugkeer zal vechten tegen Francis Ngannou of Stipe Miocic.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page