Home / Nieuws / MMA NIEUWS / LIJST RIJKSTE ATLETEN: UFC-Ster MCGregor snelle stijger

LIJST RIJKSTE ATLETEN: UFC-Ster MCGregor snelle stijger

Conor McGregor klimt vijf plaatsen op de Forbes ‘World’s Best-Paid Athletes’ lijst voor 2020. Hiermee behoort hij tot de rijkste atleten.

De toppositie op de Forbes ‘World’s Best-Paid Athletes’ lijst voor 2020 neemt de tennislegende Roger Federer in. Het sporticoon nam maar liefst $ 106,3 miljoen mee naar huis. Waarvan slechts $ 6,3 miljoen afkomstig was van daadwerkelijke tenniscompetitie.

Lekker snel verdiend

Ondanks dat Conor McGregor de afgelopen twaalf maanden slechts één keer heeft deelgenomen, kon het de Top 20 op de Forbes ‘World’s Highest-Paid Athletes’ lijst voor 2020 halen.

Het gevecht tegen Donald Cerrone leverde hem meer dan $ 30 miljoen op. Volgens Forbes verdiende de Ier $ 32 miljoen aan gevechten. En $ 16 miljoen aan neven activiteiten in de afgelopen 12 maanden.

Nog geen gevecht

Die verdiensten hielpen Conor McGregor om de nummer 16 plek op de Forbes ‘World’s Highest-Paid Athletes’ lijst voor 2020 mee naar huis te nemen. Conor McGregor heeft zijn volgende gevecht momenteel niet geboekt.

De voormalige vederlicht en lichtgewicht titelhouder accepteerde onlangs een uitdaging van Anderson Silva. Deze wil een supergevecht met de Ierse ster. UFC president Dana White wimpelde die pogingen snel af.

Bekijk ook

Mike Tyson uitgedaagd door voormalig UFC-kampioen

Bokslegende Mike Tyson maakt zich op voor een sensationele terugkeer naar de ring, 14 jaar ...

STILTE DOORBROKEN: Bellator MMA keert 24 juli terug met event

Op het Bellator MMA-front was het de afgelopen maanden stil, maar dat kan in de ...

GLORY brengt kickbokswedstrijden op regionale zenders

Hoe stil het nog is voor een aankondiging van nieuwe events en plannen bij GLORY ...