LIJST RIJKSTE ATLETEN: UFC-Ster MCGregor snelle stijger - Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / LIJST RIJKSTE ATLETEN: UFC-Ster MCGregor snelle stijger

LIJST RIJKSTE ATLETEN: UFC-Ster MCGregor snelle stijger

Conor McGregor klimt vijf plaatsen op de Forbes ‘World’s Best-Paid Athletes’ lijst voor 2020. Hiermee behoort hij tot de rijkste atleten.

De toppositie op de Forbes ‘World’s Best-Paid Athletes’ lijst voor 2020 neemt de tennislegende Roger Federer in. Het sporticoon nam maar liefst $ 106,3 miljoen mee naar huis. Waarvan slechts $ 6,3 miljoen afkomstig was van daadwerkelijke tenniscompetitie.

Lekker snel verdiend

Ondanks dat Conor McGregor de afgelopen twaalf maanden slechts één keer heeft deelgenomen, kon het de Top 20 op de Forbes ‘World’s Highest-Paid Athletes’ lijst voor 2020 halen.

Het gevecht tegen Donald Cerrone leverde hem meer dan $ 30 miljoen op. Volgens Forbes verdiende de Ier $ 32 miljoen aan gevechten. En $ 16 miljoen aan neven activiteiten in de afgelopen 12 maanden.

Nog geen gevecht

Die verdiensten hielpen Conor McGregor om de nummer 16 plek op de Forbes ‘World’s Highest-Paid Athletes’ lijst voor 2020 mee naar huis te nemen. Conor McGregor heeft zijn volgende gevecht momenteel niet geboekt.

De voormalige vederlicht en lichtgewicht titelhouder accepteerde onlangs een uitdaging van Anderson Silva. Deze wil een supergevecht met de Ierse ster. UFC president Dana White wimpelde die pogingen snel af.

Bekijk ook

Rico Verhoeven: ‘Ik heb het verkloot’ (video)

Tijdens mijn tweede gevecht met Badr voelde ik mij mentaal niet goed

Welterusten! Boksdebutant scoort ‘KO’ van het jaar (video)

Antoine Cobb scoorde in zijn eerste prof bokswedstrijd een dikke knock-out.

Tyson Fury’s volgende gevecht in de maak! ‘In maart de ring in’

Eerder deze maand heeft de Brit met succes zijn titel verdedigd tegen Deontay Wilder in hun derde ontmoeting.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page