'KO!' Spivac slaat Hardy naar einde UFC-contract MMA Nieuws
MMA Nieuws

'KO!' Spivac slaat Hardy naar einde UFC-contract

'KO!' Spivac slaat Hardy naar einde UFC-contract

Serghei Spivac strafte afgelopen nacht Greg Hardy genadeloos af. De Moldaviër zou zomaar eens het einde hebben kunnen ingeluid van Hardy's grillige UFC-carrière.

Het is mogelijk dat de UFC-carrière van Hardy op zijn einde loopt. Spivac versloeg Hardy, die aan het einde van zijn contract was, via TKO op UFC 272 afgelopen nacht in Las Vegas. Spivac diende Hardy zijn derde verlies op rij toe.

Waar ben ik?

Spivac nam Hardy de eerste 50 seconden stevig onder handen en later in de ronde opnieuw voordat hij doorging naar full-mount. De Moldavische ging los met ground-en-pond totdat de scheidsrechter ingreep. Hardy die even niet wist waar hij was reageerde verrast.

Voor Spivac betekent de winst een terugkomst na een verlies tegen Tom Aspinall afgelopen september. Hij staat 4-1 in zijn laatste vijf wedstrijden. Hardy, een voormalige NFL-speler die in 2019 debuteerde in de UFC, heeft een verliesreeks van drie gevechten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws