Monster 'KO' legt UFC'er Greg Hardy het zwijgen op (video)
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Monster ‘KO’ legt UFC’er Greg Hardy het zwijgen op (video)

Monster ‘KO’ legt UFC’er Greg Hardy het zwijgen op (video)

Het Greg Hardy’s al labiele record verslechterde tijdens UFC 264 afgelopen nacht. Tai Tuivasa versloeg Hardy op 1:07 van de eerste ronde van hun zwaargewicht gevecht zaterdagavond in de T-Mobile Arena in Las Vegas.

Nu wordt Hardy al niet echt serieus genomen door de UFC en MMA-fans en is de voormalige American football ster niet echt populair, maar toch stapt hij keer op keer de kooi in. Echter is Tuivasa van een kaliber waar je niet snel omheen kunt, de Australiër staat ook bekend om zijn Shoey’s.

Biertje

Een Shoey is het bier drinken uit een schoen, wat Tuivasa tot een hoger level lanceerde. Maar even terug naar het gevecht. Hardy raakte Tuivasa hard en begon naar voren te lopen, maar de laatste draaide de rollen om en liet zijn tegenstander vallen met een verwoestende linkerhand.

De voormalige NFL-speler Hardy heeft nu twee gevechten achtereen verloren nadat hij in december zijn eerste blessureleed had opgelopen tegen Marcin Tybura. De 32-jarige is 4-4, Tuivasa heeft er drie op rij gewonnen en heeft een 6-3 record in de Octagon.

Bekijk ook

Khabib: ‘Ik bijt McGregor in zijn hart, deze man is gestoord’ (video)

Khabib doet een boekje open

‘Winnen of opzouten?’ Paige VanZant’s Bare Knuckle carrière onder druk

Laten we eens kijken wat er de volgende keer gebeurt

Tja! Huilende bokser niet blij met Olympische medaille (video)

De olympische finale liep anders dan verwacht voor Whittaker.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page