Knokken! UFC'ers Gaethje en Chandler stemmen in met gevecht
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Knokken! UFC’ers Gaethje en Chandler stemmen in met gevecht

Knokken! UFC’ers Gaethje en Chandler stemmen in met gevecht

Justin Gaethje en Michael Chandler hebben mondeling ingestemd met een lichtgewicht gevecht tijdens UFC 268. Er is geen officiële datum voor het evenement vrijgegeven, maar het doel is 6 november in Madison Square Garden, New York.

UFC 268 heeft als headliner een gevecht tussen Kamaru Usman en Colby Covington, de toevoeging van Gaethje tegen Chandler maakt het evenement nu al een fan favoriet. Gaethje daagde Chandler uit voor gevecht wegens “het belasteren van zijn naam”. Chandler beschuldigde Gaethje er eerder van hem te ontwijken.

Topgevecht

Gaethje verscheen voor het laatst in de Octagon in oktober en leed een nederlaag tegen Khabib Nurmagomedov. Voorafgaand aan die nederlaag had Gaethje, de voormalige interim lichtgewicht kampioen, zijn vorige vier wedstrijden gewonnen.

Chandler verloor ook zijn laatste gevecht, toen hij werd verslagen door Charles Oliveira voor het lichtgewicht kampioenschap bij UFC 262. Chandler heeft een 1-1 record sinds hij in september bij de UFC kwam. Het nieuws over het gevecht tussen Gaethje en Chandler werd naar buiten gebracht door ESPN’s Brett Okamoto.

Bekijk ook

⚠️ Glory verplaatst Verhoeven vs Overeem persconferentie van maandag

De GLORY Collision 3 Rico Verhoeven vs Alistair Overeem persconferentie is verplaatst naar

Dikke bonus! UFC’er Smith SPEKT rekening met winst op Spann

Anthony Smith nam het afgelopen nacht op tegen Ryan Spann

‘Ongelijke strijd!’ Boksreus MEPT armworstel icoon ‘KO’ (video)

De ongelijke strijd verliep zoals voorspelt

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page