'Klaar om te slopen!' UFC-ster Paddy The Baddy in shape voor zaterdag MMA Nieuws
MMA Nieuws

'Klaar om te slopen!' UFC-ster Paddy The Baddy in shape voor zaterdag

'Klaar om te slopen!' UFC-ster Paddy The Baddy in shape voor zaterdag

Paddy Pimblett ziet er goed uit voor zijn gevecht komend weekend. Pimblett neemt het op zaterdag 11 december op tegen Jared Gordon bij UFC 282 en hij plaatste een afbeelding op zijn 2,3 miljoen Instagram-volgers die het serieuze werk laten zien dat hij heeft verzet om zich voor te bereiden op de strijd tegen Gordon.

De Engelse MMA-ster ziet er goed uit terwijl hij pronkt met zijn sixpack. De enorme grijns op zijn gezicht suggereert dat hij klaar is voor het gevecht tegen Gordon. Hij kijkt ontspannen terwijl hij pronkt met zijn biceps terwijl hij zijn armen spant in een feestelijke pose, in wat lijkt op een UFC-kooi achter hem.

Klaar voor zaterdag

De Brit wil zijn 17 overwinningen uitbreiden door Gordon op zaterdag te verslaan en uit de foto die hij heeft gepost, geeft "The Baddy" zichzelf alle mogelijke kansen om dit te doen. Er is meer UFC 282-actie aanstaande zaterdag omdat er zes gevechten plaatsvinden.

Het belangrijkste gevecht is tussen Jan Blachowicz en Magomed Ankalaev in de T-Mobile Arena, Las Vegas. Ook keert na lange tijd een landgenoot van Pimblett terug naar de UFC. Darren Till zal het opnemen tegen de Zuid Afrikaans Dricus Du Plessis. Robbie Lawler en Santiago Ponzinibbio zullen ook tegen elkaar te zien zijn.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws