'Vette vreetzak!' UFC-ster McGregor FaceTimed Paddy The Baddy (video) Nieuws
Nieuws

'Vette vreetzak!' UFC-ster McGregor FaceTimed Paddy The Baddy (video)

'Vette vreetzak!' UFC-ster McGregor FaceTimed Paddy The Baddy (video)

Conor McGregor nam de tijd om even met Paddy 'the Baddy' Pimblett te FaceTimen terwijl deze zich vol at in het restaurant van de UFC-ster in Dublin.

Het is waarschijnlijk eerlijk om te zeggen dat Paddy Pimblett een fatsoenlijke beoordelaar is van wat een goede burger of een biefstuk is. De opkomende UFC-vechter heeft het keukenpersoneel van Conor McGregor's Black Forge Inn in Dublin op de proef gesteld. Tijdens een recent bezoek aan het aan het restaurant bestelde hij bijna alles wat op het menu stond (lees verder onder video).

Pimblett onderhoudt ook een populair YouTube-kanaal waarop hij af en toe zijn extreme voorliefde voor lekker eten beschrijft. Hij staat er om bekend snel te kunnen afvallen voor een wedstrijd, maar dubbel zoveel weer aan te komen zeer korte tijd. Dit door alles wat er voor zijn neus verschijnt aan eten naar binnen te werken.

Lekker vreten

Toen Pimblett afgelopen weekend na een bezoek aan het Bellator MMA event het restaurant van de Ier 'de Black Forge Inn' bezocht, werd hij extra verrast toen McGregor aan de lijn hing. ,,Ik zie dat je lekker aan de vreet bent, je kop wordt alweer dikker", zei McGregor onder andere tegen Pimblett.

Deze kon het wel waarderen dat de UFC-ster de moeite nam hem te bellen. Ook de manager en vorige eigenaar van de pub Liam was blij dat McGregor belde en dat Pimblett er was. "Alles wat je hier in deze pub ziet, het is allemaal de visie van Conor McGregor", zegt Liam. "Conor kocht zijn lokale pub. En nu hebben we Molly en Paddy hier. Het is een droom die uitkomt voor al het personeel om zo dicht bij supersterren te zijn."

En Pimblett, die ging 10 kilo zwaarder de deur uit......

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws