Khabib sluit de deur voor supergevecht: 'Het is allemaal voorbij broeder'
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Khabib sluit de deur voor supergevecht: ‘Het is allemaal voorbij broeder’

Khabib sluit de deur voor supergevecht: ‘Het is allemaal voorbij broeder’

Khabib Nurmagomedov heeft eindelijk de deur gesloten, voor zijn langverwachte supergevecht met voormalig UFC-kampioen Georges St-Pierre.

Helaas voor iedereen die hoopt Nurmagomedov weer te zien vechten, lijkt het erop dat hij het eindelijk opgegeven heeft om St-Pierre in de kooi te ontmoeten.

Khabib vocht voor het laatst in oktober vorig jaar, toen hij Justin Gaethje versloeg om de UFC lichtgewicht titel te verdedigen. Na die overwinning kondigde hij zijn pensionering aan. De Rus mag dan wel met pensioen zijn, maar is nog steeds officieel de UFC lichtgewicht kampioen.

Definitief van de baan

Dat is voornamelijk te danken aan UFC-president Dana White, die zijn optimisme heeft geuit dat hij Nurmagomedov kan overtuigen om nog een laatste keer te vechten. St-Pierre stond lang op het verlanglijstje van Khabib, die definitief de deur voor een gevecht achter zich dicht trekt.

,,Als je Georges St-Pierre zegt, motiveert die naam me echt”, zei Nurmagomedov tijdens een interview. ,,Het gevecht maakt me echt opgewonden, enzovoort, maar het is allemaal voorbij, broeder. Hij is 40 jaar oud. Laten we het gewoon laten. Hij is de legende. Hij is de fatsoenlijke vertegenwoordiger van mixed martial arts. Laat het zo zijn. “

Bekijk ook

Locatie gevecht Pacquiao (42) tegen Spence Jr (31) bevestigd

Manny Pacquiao en Errol Spence hebben een locatie voor hun gevecht op 21 augustus.

‘McGregor is ‘AFGEDAAN’ en zal eindgen tegen Jake Paul’

Conor McGregor zou zijn beste tijd gehad hebben in de UFC-kooi

Tyron Woodley: ‘Zo maak ik eerst Jake en daarna Logan Paul af’

Het inmiddels veelbesproken gevecht tussen de voormalige UFC-kampioen en de boksende YouTube ster zal naar verwachting veel kijkers trekken.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page