Khabib sluit de deur voor supergevecht: 'Het is allemaal voorbij broeder' MMA Nieuws
MMA Nieuws

Khabib sluit de deur voor supergevecht: 'Het is allemaal voorbij broeder'

Khabib sluit de deur voor supergevecht: 'Het is allemaal voorbij broeder'

Khabib Nurmagomedov heeft eindelijk de deur gesloten, voor zijn langverwachte supergevecht met voormalig UFC-kampioen Georges St-Pierre.

Helaas voor iedereen die hoopt Nurmagomedov weer te zien vechten, lijkt het erop dat hij het eindelijk opgegeven heeft om St-Pierre in de kooi te ontmoeten.

Khabib vocht voor het laatst in oktober vorig jaar, toen hij Justin Gaethje versloeg om de UFC lichtgewicht titel te verdedigen. Na die overwinning kondigde hij zijn pensionering aan. De Rus mag dan wel met pensioen zijn, maar is nog steeds officieel de UFC lichtgewicht kampioen.

Definitief van de baan

Dat is voornamelijk te danken aan UFC-president Dana White, die zijn optimisme heeft geuit dat hij Nurmagomedov kan overtuigen om nog een laatste keer te vechten. St-Pierre stond lang op het verlanglijstje van Khabib, die definitief de deur voor een gevecht achter zich dicht trekt.

,,Als je Georges St-Pierre zegt, motiveert die naam me echt", zei Nurmagomedov tijdens een interview. ,,Het gevecht maakt me echt opgewonden, enzovoort, maar het is allemaal voorbij, broeder. Hij is 40 jaar oud. Laten we het gewoon laten. Hij is de legende. Hij is de fatsoenlijke vertegenwoordiger van mixed martial arts. Laat het zo zijn. "

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/mma-nieuws/deze-ongeslagen-schoonheid-gaat-iedereen-slopen-video/

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws