Khabib: 'God strafte McGregor voor zijn foute gedrag'
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Khabib: ‘God strafte McGregor voor zijn foute gedrag’

Khabib: ‘God strafte McGregor voor zijn foute gedrag’

Khabib Nurmagomedov zegt dat God zijn voormalige rivaal Conor McGregor vernederde. De Ier verloor afgelopen weekend zijn derde wedstrijd tegen rivaal Dustin Poirier in de T-Mobile Arena (Las Vegas). In het proces brak McGregor zijn enkel op gruwelijke wijze.

Dat Khabib en McGregor elkaar niet uit kunnen staan is geen geheim. De voormalige UFC-lichtgewicht kampioen was een van degenen die blij waren dat Dustin Poirier zijn hand opgestoken zag tijdens UFC 264. Na het verlies van de Ier verklaarde de Rus dat het goede had gezegevierd over het kwade.

God straft direct

In een interview met MMA Junkie zegt Khabib vervolgens dat het verlies van de Ier de straf van God is. ,,Er zal altijd iets superieur, krachtiger zijn dan wij”, zei Khabib. ,,God zal je altijd nederig maken. Je moet nederig worden. Wanneer je rijk wordt, wanneer je sterk wordt, wanneer je beroemd wordt en dan denk je dat dit door mij komt? God zal je straffen als je dit breekt.”

McGregor ligt flink onder vuur door zijn vuilpraat in aanloop naar zijn gevecht tegen Poirier. Ook na de wedstijd zittend in de UFC-kooi knalde de Ier en van alles uit. Poirier voelt zich hierdoor bedreigt en UFC-baas Dana White veroordeelde McGregor om diens uitspraken waar de Ier de vrouw en kinderen van zijn rivaal niet spaarde.

Bekijk ook

Khabib: ‘Ik bijt McGregor in zijn hart, deze man is gestoord’ (video)

Khabib doet een boekje open

‘Winnen of opzouten?’ Paige VanZant’s Bare Knuckle carrière onder druk

Laten we eens kijken wat er de volgende keer gebeurt

Tja! Huilende bokser niet blij met Olympische medaille (video)

De olympische finale liep anders dan verwacht voor Whittaker.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page