? Wraak knock-out tijdens UFC gevecht in Las Vegas Nieuws
Nieuws

? Wraak knock-out tijdens UFC gevecht in Las Vegas

? Wraak knock-out tijdens UFC gevecht in Las Vegas

Jamie Mullarkey gooide stoten als bommen richting zijn tegenstander Khama Worthy tijdens UFC 260 afgelopen nacht. De Australiër had 46 seconden nodig in ronde 1 om Worthy uit te schakelen.

Na verliezen te hebben geleden in zijn eerste twee gevechten voor de UFC, kwam Mullarkey terug met een wraak knock-out. De knock-out werd ingeleid door een linker stoot, die de een storm van verdere stoten ontlaadde op Worthy. Totdat de scheidsrechter de wedstrijd stopte op slechts 46 seconden in de openingsronde.

De laatste keer

,,Het voelt ongelooflijk", zei Mullarkey over zijn eerste UFC-overwinning. ,,We hebben zo hard gewerkt voor deze strijd. Ik ben blij dat ik zojuist mijn vaardigheden heb kunnen demonstreren. Het was gewoon niet de bedoeling dat het de laatste keer was. Ik ben blij dat ik een tegenstander had die met me zou komen vechten. Hij heeft vanavond het beste uit mij gehaald. "

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws