? KNOCK-OUT: Ottman Azaitar vernietigt Khama Worthy in 93 seconden MMA Nieuws
MMA Nieuws

? KNOCK-OUT: Ottman Azaitar vernietigt Khama Worthy in 93 seconden

? KNOCK-OUT: Ottman Azaitar vernietigt Khama Worthy in 93 seconden

Afgelopen nacht boekte de in Duitsland wonende en van Marokkaanse afkomst Azaitar een TKO winst op de 33-jarige veteraan Khama Worthy. De wedstrijd was co-headliner van UFC Fight Night in de Apex-faciliteit van de UFC in Las Vegas.

Azaitar overviel Worthy met een regen aan stoten na een rechter en linkerhoek. . Azaitar bleef stoten gooien toen Worthy op zijn knieën viel, wat leidde tot een snelle onderbreking van scheidsrechter Herb Dean.

Niet te stoppen

De Marokkaanse sloper deed Worthy zwaar pijn met die rechter en linkse hoek die het einde voor hem inluidde. "Het plan was om drie rondes te spelen", zei Azaitar, die nu 2-0 is in de UFC met twee knockouts. "Als ik in deze situaties terechtkom, stop ik niet. Ik rem niet af. "

Azaitar verdiende met zijn winst op Worthy de prestatie-van-de-nacht-bonus van $ 50.000. Azaitar is regelmatig in Nederland te vinden waar hij traint bij de ex-coach en kampioenen maker Said el Badaoui. Overigens staat Azaitar ronde hetzelfde management als UFC Kampioen Khabib Nurmagomedov.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws