Wraak! Isis Verbeek sloopt Melissa Parker in verhitte wedstrijd MMA Nieuws
MMA Nieuws

Wraak! Isis Verbeek sloopt Melissa Parker in verhitte wedstrijd

Wraak! Isis Verbeek sloopt Melissa Parker in verhitte wedstrijd

Isis Verbeek is er afgelopen nacht in geslaagd om Melissa Oddessa Parker te verslaan tijdens Invicta FC 48. De Nederlandse MMA-vechter en voormalig Glory kickbokser liet in 15 minuten zien wat zij in huis heeft.

Er was flink wat kwaad bloed tussen Verbeek en Parker wat ook nog eens bleek na de wedstrijd waar de Nederlandse haar rivaal een flinke veeg uit de pan gaf. Tijdens de partij was het een close call en scheelde het weinig of Verbeek ging knock-out.

Naar de UFC

Echter is de Nederlandse uit het echte vechters hout gesneden en zette door en pakte haar wraak op Parker. Met Michael Babb (trainer/coach UFC-vechter Jairzinho Rozenstruik) in haar hoek bleef Verbeek doorzetten. Dit resulteerde uiteindelijk in winst voor Verbeek.

Voor Verbeek is de winst op Parker hopelijk de opstap naar de UFC. De Nederlandse probeert al geruime tijd een contract te krijgen bij de grootste MMA-organisatie ter wereld.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws