Jairzinho Rozenstruik gaat Rus slopen tijdens kooigevecht vanavond | UFC Nieuws
Nieuws

Jairzinho Rozenstruik gaat Rus slopen tijdens kooigevecht vanavond | UFC

Jairzinho Rozenstruik gaat Rus slopen tijdens kooigevecht vanavond | UFC

Jairzinho 'Bigi Boy' Rozenstruik zal korte metten maken met de Rus Alexander 'Drago' Volkov tijdens UFC Vegas 54 vanavond. Rozenstruik kan niet wachten om de UFC-kooi in te gaan en Volkov te verslaan.

Na een verlies vorig jaar september tegen de Amerikaan Curtis Blaydes wil Rozenstruik een punt maken. Het zal Volkov zijn die aan het ontvangende einde zal staan van de stoten en trappen van de Surinamer. ,,Ik denk niet dat het een lang gevecht zal zijn”, zegt Rozenstruik (lees verder onder video).

,,Het kan in de eerste of tweede ronde al voorbij zijn. Als hij even een keertje te lang ademhaalt sla ik hem knock-out.” Het gevecht tussen de Surinaamse sloper en de Rus is de headliner van het UFC event. Al zegt Rozenstruik voor de KO te gaan toch zal de Rus zich niet zomaar gewonnen geven.

Geen angst

Vooral het verschil in lengte is iets waar de Surinamer rekening mee zal moeten houden. Daar is Rozenstruik zich terdege van bewust; ,,Hij is een grote jongen, lang en heeft lange armen. Het is wat het is. Maar ik verwacht niet dat hij gaat staan vechten met mij. Ik denk dat hij me naar de grond zal proberen te brengen.”

Al is de achtergrond van Rozenstruik het kickboksen toch zal hij niet schromen op de grond zijn kunnen te laten zien. De afgelopen maanden is daar hard op getraind door 'Bigi Boy'. Hij is klaar om die, indien nodig in te zetten tegen Volkov. Het UFC Vegas 54 event start om 22:00 uur Nederlandse tijd en is te zien via Discovery+ online stream.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws