'Ik kan UFC-kampioen Adesanya verslaan!' Topvechter De Ridder zeker van zaak MMA Nieuws
MMA Nieuws

'Ik kan UFC-kampioen Adesanya verslaan!' Topvechter De Ridder zeker van zaak

'Ik kan UFC-kampioen Adesanya verslaan!' Topvechter De Ridder zeker van zaak

Reinier de Ridder is wellicht de beste MMA-vechter van Nederlandse bodem. De topvechter heeft bij ONE Championship twee wereldtitels in verschillende gewichtklassen in bezit. Dit maakt de Nederlander aantrekkelijk voor andere organisaties.

Bij ONE championship zit de Ridder goed zegt de vechter, echter zou het zomaar kunnen dat hij in de toekomst met andere organisaties gaat praten zoals de UFC, Bellator MMA of de PFL. ,,Voorlopig zorgt ONE goed voor mij, maar een stap in de toekomst sluit ik niet uit", zegt De Ridder.

Om eventueel bij een andere organisatie aan de bak te gaan moet eerst het ON contract uitgediend zijn. Dan is De Ridder een zogenaamde 'Free Agent'. Het is dan niet ondenkbaar dat de organisaties in de rij staan voor de Nederlander zoals de UFC. Daar zou een grote kampioen in de vorm van Israel Adesanya kunnen wachten.

Ik laat hem aftikken

Adesanya is als middengewicht ongeslagen, hetzelfde geldt voor De Ridder. Toch twijfelt de Nederlander en niet aan Adesanya aan te kunnen: ,,Ik laat hem aftikken", zegt De Ridder. Een wedstrijd tussen De Ridder en Adesanya zou op zeker een intrigerende clash zijn. Een van de twee zou hun ongeslagen status kunnen verliezen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws