'Ik ben terug!' Conor McGregor zeker van comeback MMA Nieuws
MMA Nieuws

'Ik ben terug!' Conor McGregor zeker van comeback

'Ik ben terug!' Conor McGregor zeker van comeback

Conor McGregor werkt hard aan zijn herstel na de zware beenbreuk die hij opliep in zijn laatste gevecht tegen Dustin Poirier. Via social media houdt de UFC-ster zijn fans op de hoogte 'Ik ben terug en wordt alleen maar beter'.

De langverwachte terugkeer van McGregor zal gelijk een titelgevecht bevatten. Voor de UFC is de Ier zo belangrijk dat hij een directe kans op het goud krijgt. Achter de schermen wordt volgens insiders hard gewerkt aan de terugkeer en het juiste gevecht.

Boksen

Van zijn kant laat McGregor weten zo langzamerhand klaar te zijn om weer toe te slaan in de UFC-kooi. Vandaag komt de voormalige kampioen met een update. ,,Dag 3 van alleen maar boksen. Binnenkort zal deze blessure een verre herinnering zijn op mijn vechtsportreis", schrijft McGregor.

,,Niemand heeft een weg zonder hobbels. Maar winnen gaat over een positieve houding en vastberadenheid en hard werken". Naar verluidt zal McGregor kampioen Charles Oliveira treffen ergens midden zomer. Een gevecht waar de fans naar uit zullen kijken.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws