HEISA: Khabib weigert kwaad te spreken over Tony Ferguson Nieuws
Nieuws

HEISA: Khabib weigert kwaad te spreken over Tony Ferguson

HEISA: Khabib weigert kwaad te spreken over Tony Ferguson
HEISA: Khabib weigert kwaad te spreken over Tony Ferguson

Als het aan Khabib Nurmagomedov ligt houdt hij het netjes als het gaat om de geestelijke gezondheid van zijn tegenstander Tony Ferguson.

Vooruitlopend op hun gevecht tijdens UFC 249 in april gooiden Khabib en Ferguson verbaal met modder tijdens een pre-fight persconferentie vorige week in Las Vegas. Maar zelfs Khabib de lichtgewicht kampioen van de UFC weet dat sommige onderwerpen verboden terrein zijn.

Fuck you

Tijdens de vraag- en antwoordsessie bracht een verslaggever de geestelijke gezondheid van Ferguson ter sprake nadat vorig jaar diens vrouw een contactverbod tegen hem had ingediend en een psychiatrisch onderzoek eiste voor zijn gedrag.

Ferguson sloeg terug toen hij de vraag ontweek door "fuck you" te roepen en het onderwerp naast zich neer te leggen. Khabib schijnt het eens te zijn met Ferguson, over geestelijke gezondheid en de problemen die hij een jaar geleden thuis ondervond praat je niet.

Laat hem met rust

"Ik wil niet over zijn probleem praten, zoals familiezaken, mentale zaken. Dit is zijn probleem. Laat hem met rust. Als hij hulp nodig heeft, moeten we hem helpen, maar we gaan vechten volgende maand. Ik moet niet aan hem denken, hij is mijn tegenstander, "zegt Khabib

Khabib was zelf slachtoffer van een persoonlijke aanval ingezet door Conor McGregor voor hun laatste gevecht. De Ier ging erg ver tot aan het beledigen van de vrouw van Khabib omdat deze een hoofddoek draagt. Dat viel niet goed bij Khabib, dus zal hij Ferguson ook niet neerhalen. "Praten over zijn mentale probleem … Ik vind het geen goede zaak."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws