Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Woedende moslims: Conor McGregor ‘beledigd’ vrouw Khabib

Woedende moslims: Conor McGregor ‘beledigd’ vrouw Khabib

Het lijkt er op dat voormalige UFC-wereldkampioen Conor McGregor een stap te ver is gegaan in zijn vete met aartsrivaal Khabib Numragomedov.

De twee vechten niet alleen in de MMA-kooi tegen elkaar, ook social media is een geliefd wapen om elkaar volledig zwart te maken. Afgelopen nacht lijkt de vete het toppunt te hebben bereikt, met het beledigen van Khabib’s vrouw. 15 minuten na de tweet verwijderde McGregor deze, iets te laat want screenshots waren al gemaakt.

In een tweet gericht aan Khabib meld McGregor: “Je vrouw lijkt op een handdoek. ” Refererend aan een trouwfoto van Khabib en zijn vrouw die volledig bedekt is volgens de tradities van haar geloof. Het bericht van McGregor volgde op een eerder bericht van zijn rivaal die de Ier een jankend wijf noemde.

Zware belediging

De tweet haalde de woede naar boven bij de moslim gemeenschap vanuit de gehele wereld. De reacties waren dan ook niet mals, de manager van Khabib die tevens moslim is meldde: “Talking shit, deze man is iemands vrouw aan het beledigen en spot met haar religie en geloof. “

LEES OOK: Conor McGregor met pensioen

“Hij beseft niet dat hij 1,5 miljard moslims beledigt. Religie en familie is iets wat je met rust laat. Je bent de lul Connor, laten we eens kijken wat de media gaat zeggen. Hij is een verkrachter en een teef. ” Met deze actie lijkt McGregor een stap te ver te zijn gegaan in zijn verbale oorlog met Khabib.

Bekijk ook

UFC on ESPN+ 7: Alistair Overeem verslaat Aleksei Oleinik

Zaterdagavond vond UFC on ESPN+ 7 plaats in de Yubileyniy Arena St. Petersburg, Rusland.

Bedreiging: UFC-legende BJ Penn nog dieper in de problemen

Bedreiging: UFC-legende BJ Penn nog dieper in de problemen

Oud zeer lijkt BJ Penn te achtervolgen, hij heeft al een straatverbod nu duikt een oude aanklacht op.

UFC kampioen Daniel Cormier maakt opmerkelijke carrière stap

UFC-Kampioen Daniel Cormier zet domme ‘hater’ voor schut

MMA-vechter en wereldkampioen bij de UFC, Daniel Cormier was even klaar met een bekritiserende fan.

REGIO NIEUWS UITGELICHT