Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Woedende moslims: Conor McGregor ‘beledigd’ vrouw Khabib

Woedende moslims: Conor McGregor ‘beledigd’ vrouw Khabib

Het lijkt er op dat voormalige UFC-wereldkampioen Conor McGregor een stap te ver is gegaan in zijn vete met aartsrivaal Khabib Numragomedov.

De twee vechten niet alleen in de MMA-kooi tegen elkaar, ook social media is een geliefd wapen om elkaar volledig zwart te maken. Afgelopen nacht lijkt de vete het toppunt te hebben bereikt, met het beledigen van Khabib’s vrouw. 15 minuten na de tweet verwijderde McGregor deze, iets te laat want screenshots waren al gemaakt.

In een tweet gericht aan Khabib meld McGregor: “Je vrouw lijkt op een handdoek. ” Refererend aan een trouwfoto van Khabib en zijn vrouw die volledig bedekt is volgens de tradities van haar geloof. Het bericht van McGregor volgde op een eerder bericht van zijn rivaal die de Ier een jankend wijf noemde.

Zware belediging

De tweet haalde de woede naar boven bij de moslim gemeenschap vanuit de gehele wereld. De reacties waren dan ook niet mals, de manager van Khabib die tevens moslim is meldde: “Talking shit, deze man is iemands vrouw aan het beledigen en spot met haar religie en geloof. “

LEES OOK: Conor McGregor met pensioen

“Hij beseft niet dat hij 1,5 miljard moslims beledigt. Religie en familie is iets wat je met rust laat. Je bent de lul Connor, laten we eens kijken wat de media gaat zeggen. Hij is een verkrachter en een teef. ” Met deze actie lijkt McGregor een stap te ver te zijn gegaan in zijn verbale oorlog met Khabib.

Bekijk ook

📺 GOED NIEUWS: Bellator MMA Dublin live te zien op TV

Bellator MMA Dublin live te zien op TV

BREAKING: Valentina Shevchenko in UFC vlieggewicht titelverdediging

Valentina Shevchenko staat voor haar volgende vlieggewicht titelverdediging

SCHANDALIG: Jurylid liet UFC-vechter expres verliezen?

De uitslag van de hoofdwedstrijd tijdens