Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Zuur: UFC-vechter Tony Ferguson zwaar in de problemen

Zuur: UFC-vechter Tony Ferguson zwaar in de problemen

Tony "El Cucuy" Ferguson is niet blij met de UFC
Youtube

MMA-vechter Tony Ferguson lijkt aardig in de problemen te zijn geraakt. De vrouw van voormalig UFC interim lichtgewicht kampioen diende woensdag een straatverbod tegen hem in.

De echtgenote van de vechter, Cristina Ferguson, heeft het huisverbod gisteren in Orange County Superior Court ingediend tegen haar echtgenoot, verwijzend naar huiselijk geweld.

Volgens verklaringen van de politie zijn er sinds 2018 enkele meldingen van huiselijk geweld gemeld tegen Ferguson. Zo zou hij een aantal vernielingen in het gezamenlijke huis hebben gepleegd. Getuigen melden de politie dat Ferguson compleet doorgedraaid was en dacht dat iemand een computer chip in zijn been had gestopt.

Eigen schuld

Afgelopen week plaatse Ferguson een twitter bericht online waarin hij de grote baas van de UFC, Dana White, beschuldigde hem voor gek te hebben gezet. Deze berichte dat het Ferguson zijn eigen schuld was ooit geblesseerd te zijn geraakt aan zijn knie, doordat hij een zonnebril in huis droeg. Deze was door de dokter voorgeschreven omdat Ferguson last had van lichtflitsen.

LEES OOK: Matt Hughes aangeklaagd voor huiselijk geweld

Ferguson is niet de enige UFC-vechter die aangeklaagd is voor huiselijk geweld. Ook collega Matt Hughes bevindt zich in de problemen. Zijn vrouw vroeg recentelijk ook een contact verbod aan voor geweldplegingen. Eerder deze week kwam Hughes in conflict met zijn broer over een ruzie wie de eigenaar zou zijn van een tractor.

Bekijk ook

Fikse schorsing voor topkickbokser, 4 jaar niet vechten

Artur Kyshenko voormalig Glory kickbokser en AFC Kickboxing Champion in de categorie 81 kg, heeft ...

Knock-out feest vandaag in Singapore, kijk hier terug

ONE Championship hield vandaag haar FISTS OF FURY II evenement in Singapore. Voor de liefhebbers ...

Doodsbange MMA-vechter (24) vreest armen te verliezen (video)

Kirill Tereshin, dreigt zijn armen te verliezen. De 24-jarige body builder annex MMA-vechter is doodsbang. ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page