Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Zuur: UFC-vechter Tony Ferguson zwaar in de problemen

Zuur: UFC-vechter Tony Ferguson zwaar in de problemen

Tony "El Cucuy" Ferguson is niet blij met de UFC
Youtube

MMA-vechter Tony Ferguson lijkt aardig in de problemen te zijn geraakt. De vrouw van voormalig UFC interim lichtgewicht kampioen diende woensdag een straatverbod tegen hem in.

De echtgenote van de vechter, Cristina Ferguson, heeft het huisverbod gisteren in Orange County Superior Court ingediend tegen haar echtgenoot, verwijzend naar huiselijk geweld.

Volgens verklaringen van de politie zijn er sinds 2018 enkele meldingen van huiselijk geweld gemeld tegen Ferguson. Zo zou hij een aantal vernielingen in het gezamenlijke huis hebben gepleegd. Getuigen melden de politie dat Ferguson compleet doorgedraaid was en dacht dat iemand een computer chip in zijn been had gestopt.

Eigen schuld

Afgelopen week plaatse Ferguson een twitter bericht online waarin hij de grote baas van de UFC, Dana White, beschuldigde hem voor gek te hebben gezet. Deze berichte dat het Ferguson zijn eigen schuld was ooit geblesseerd te zijn geraakt aan zijn knie, doordat hij een zonnebril in huis droeg. Deze was door de dokter voorgeschreven omdat Ferguson last had van lichtflitsen.

LEES OOK: Matt Hughes aangeklaagd voor huiselijk geweld

Ferguson is niet de enige UFC-vechter die aangeklaagd is voor huiselijk geweld. Ook collega Matt Hughes bevindt zich in de problemen. Zijn vrouw vroeg recentelijk ook een contact verbod aan voor geweldplegingen. Eerder deze week kwam Hughes in conflict met zijn broer over een ruzie wie de eigenaar zou zijn van een tractor.

Bekijk ook

UFC China: Dana White zet de aanval in op ONE Championship

Officials kondigden maandag aan dat de UFC haar Fight Night 157 zal houden in China op 31 augustus.

VIDEO: MMA-vechter Mellony Geugjes knokt zich door 1ste EFC wedstrijd

De Nederlandse MMA-vechter Mellony Geugjes vertrok recentelijk naar Zuid Afrika om mee te doen aan “The Fighter”.

UFC 240: Cris Cyborg accepteert uitdaging Felicia Spencer

De voormalige UFC-vedergewichtkampioen Cris Cyborg is sinds december 2018 niet meer in actie geweest.

REGIO NIEUWS UITGELICHT