Zuur: UFC-vechter Tony Ferguson zwaar in de problemen Nieuws
Nieuws

Zuur: UFC-vechter Tony Ferguson zwaar in de problemen

Zuur: UFC-vechter Tony Ferguson zwaar in de problemen
Zuur: UFC-vechter Tony Ferguson zwaar in de problemen

MMA-vechter Tony Ferguson lijkt aardig in de problemen te zijn geraakt. De vrouw van voormalig UFC interim lichtgewicht kampioen diende woensdag een straatverbod tegen hem in.

De echtgenote van de vechter, Cristina Ferguson, heeft het huisverbod gisteren in Orange County Superior Court ingediend tegen haar echtgenoot, verwijzend naar huiselijk geweld.

Volgens verklaringen van de politie zijn er sinds 2018 enkele meldingen van huiselijk geweld gemeld tegen Ferguson. Zo zou hij een aantal vernielingen in het gezamenlijke huis hebben gepleegd. Getuigen melden de politie dat Ferguson compleet doorgedraaid was en dacht dat iemand een computer chip in zijn been had gestopt.

Eigen schuld

Afgelopen week plaatse Ferguson een twitter bericht online waarin hij de grote baas van de UFC, Dana White, beschuldigde hem voor gek te hebben gezet. Deze berichte dat het Ferguson zijn eigen schuld was ooit geblesseerd te zijn geraakt aan zijn knie, doordat hij een zonnebril in huis droeg. Deze was door de dokter voorgeschreven omdat Ferguson last had van lichtflitsen.

LEES OOK: Matt Hughes aangeklaagd voor huiselijk geweld

Ferguson is niet de enige UFC-vechter die aangeklaagd is voor huiselijk geweld. Ook collega Matt Hughes bevindt zich in de problemen. Zijn vrouw vroeg recentelijk ook een contact verbod aan voor geweldplegingen. Eerder deze week kwam Hughes in conflict met zijn broer over een ruzie wie de eigenaar zou zijn van een tractor.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws