'Enkel was al kapot': McGregor over gevecht met Poirier (video) MMA Nieuws
MMA Nieuws

'Enkel was al kapot': McGregor over gevecht met Poirier (video)

'Enkel was al kapot': McGregor over gevecht met Poirier (video)

Conor McGregor zegt dat hij al geblesseerd was voordat hij een gebroken enkel opliep tijdens UFC 264 afgelopen weekend. McGregor zei op Instagram dat er discussie was geweest over de vraag of het gevecht zou plaatsvinden.

De Ier, zei op Instagram dat hij "meerdere fracturen" had aan zijn scheenbeen boven de enkel toen hij het gevecht aan ging met de Amerikaan Dustin Poirier in Las Vegas. Hij voegde eraan toe: ,,Ik heb sowieso problemen met mijn enkels."

Enkel was al kapot

Ook zegt McGregor zittend op een scootmobiel dat UFC-functionarissen op de hoogte waren van het probleem voordat hij afgelopen weekend de achthoek betrad. ,,Ik heb zelfs veel trainingen gedaan toen de enkel pijn deed, ik wilde nog steeds niet stoppen met trainen", zei McGregor.

De blessure had tot gevolg dat de Ier op gruwelijk wijze zijn enkel brak. McGregor onthulde in de video dat hij nu een titanium staaf in zijn been heeft, van zijn knie tot aan zijn enkel.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws